OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Senior Communicatieadviseur ICT-adoptietraject – Rijksonderdeel, Den Haag (5938) – Den Haag


Introductie

Voor een Rijksonderdeel zijn we op zoek naar een Senior Communicatieadviseur voor 36 uur per week. De kandidaat die wij zoeken heeft minimaal 5 jaar ervaring als communicatieadviseur. Daarnaast minimaal 2 jaar ervaring met het uitvoeren van ICT-adoptietrajecten. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan nu!

Organisatie

Dit Rijksonderdeel is een onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Ze zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Dit Rijksonderdeel ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen ze ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT-diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU-voorzitterschap. Zo zorgen ze dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Functie

De communicatieadviseur behoort tot het vaste kernprojectteam van MS Teams, onderdeel van het programma Gebruiker Centraal en zal rapporteren aan de programmamanager. Om de kwaliteit en uitvoering van de communicatie-activiteiten te borgen zal de medewerker functioneel onder de afdeling Communicatie vallen en rapporteren aan het hoofd Communicatie.

Werkzaamheden:

  • Communicatieadvies en uitvoer voor het ICT-programma Adoptie Office 365 / MS Teams en onderliggende projecten.
  • Schrijven en corrigeren van teksten en ontwikkeling van communicatiemiddelen.
  • Het inrichten en (helpen) organiseren van webinars, pilots, trainingen, klankbordgroepen, communities, gebruikerspanels – kortom: het begeleiden van het adoptietraject voor verschillende departementen en onderdelen van de Rijksoverheid.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring als communicatieadviseur.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het uitvoeren van ICT-adoptietrajecten.
  • Ervaring met het organiseren van pilots en trainingen is een pré.
  • Ervaring met grote organisaties is een pré.
  • Ervaring met E-learnings is een pré.

Aanbod

Een tijdelijke opdracht voor 36 uur per week. Startdatum is 1 juli 2021 t/m 31 december 2021 (met optie tot verlenging). Standplaats is Den Haag (i.v.m. corona worden werkzaamheden zoveel mogelijk vanuit huis uitgevoerd).


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge Nord 06- 41 77 19 76 of Jellien Kiers 06-38 28 75 19 of per mail via inge.nord@onlyhuman.nl of jellien.kiers@onlyhuman.nl


Solliciteren kan via onderstaande button tot en met woensdag 16 juni, 08.00 uur. De gesprekken staan gepland op woensdag 23 juni 2021 tussen 09.00 en 12.00 uur. We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren
Neem contact op via WhatsApp