OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Senior Communicatieadviseur – GGD GHOR Nederland (5931) – Utrecht/thuis


Introductie

Voor GGD GHOR Nederland zijn we op zoek naar een senior communicatieadviseur voor 32 uur per week. De kandidaat die wij zoeken is een ervaren senior communicatieadviseur en heeft een aantoonbaar trackrecord in een bestuurlijk complexe omgeving. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je analytisch sterk en heb je het vermogen relevante ontwikkelingen te herkennen in het maatschappelijk debat. Interesse? Reageer dan nu!

Organisatie

GGD GHOR Nederland is dé belangenbehartiger voor de publieke gezondheid en veiligheid in Nederland. Ze werken aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van gezondheidspreventie en veiligheid. Daarvoor bundelen zij de krachten van onze leden, de 25 GGD’en en GHOR bureaus van Nederland, met hun 12.000 professionals.


In totaal werken ze met ruim 100 collega’s bij GGD GHOR Nederland. De standplaats is Utrecht. Het team Communicatie & Public Affairs telt negen medewerkers. Zij spelen een belangrijke rol in de positionering van de vereniging, in de ondersteuning en begeleiding van projecten en in het op de kaart zetten van publieke gezondheid en veiligheid.

Functie

Als senior communicatieadviseur binnen GGD GHOR Nederland ben je sparringpartner voor collega’s, leidinggevenden en directie van de organisatie en waar nodig voor de leden. Je adviseert, ondersteunt en begeleidt hen bij positionerings- en communicatievraagstukken. Je ziet waar communicatieve ondersteuning nodig is en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast treed je op als persvoorlichter en bied je ondersteuning bij de woordvoering door met name de voorzitter.


Op dit moment heeft GGD GHOR Nederland ook een groot communicatieteam dat zich richt op de bestrijding van het coronavirus. Hoewel je ook met dit team nauw samenwerkt, kom je in het team dat zich bezig houdt met de reguliere GGD GHOR thema’s als preventie, (jeugd)gezondheidzorg en alles wat te maken heeft met een gezonde en veilige leefomgeving.

Functie-eisen

Jouw profiel:

  • Je bent een ervaren senior communicatieadviseur met academisch werk- en denkniveau en een aantoonbaar trackrecord in een bestuurlijk complexe omgeving;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Je bent analytisch sterk en hebt het vermogen relevante ontwikkelingen te herkennen in het maatschappelijk debat;
  • Je bent proactief, creatief, overtuigend en enthousiasmerend.

Aanbod

Een tijdelijke opdracht voor 32 uur per week. De startdatum is 1 juli 2021 en de einddatum is 1 oktober 2021. Voorwaarde is dat je de maand augustus kunt werken in verband met vakantie van een aantal teamleden. Als je vakantie gepland hebt in juli of september is dat geen bezwaar. Standplaats is Utrecht (gedurende de coronacrisis werk je hoofdzakelijk vanuit huis).


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariska Klop 06- 41 88 88 41 of Majella Mulder 06- 42 12 52 77 of per mail via mariska.klop@onlyhuman.nl of majella.mulder@onlyhuman.nl


Solliciteren kan via onderstaande button tot en met woensdag 16 juni 2021, 15.00 uur. We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren
Neem contact op via WhatsApp