OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Recruiter

Wat ga je doen?
Een dag van een recruiter is nooit hetzelfde. Je spreekt kandidaten, maakt selecties en overlegt met de consultant (met wie je nauw samenwerkt in een procedure) welke kandidaat het best matcht op de aanvraag. Of je overtuigt je collega dat die ene kandidaat niet volledig op het profiel aansluit maar wel over die vaardigheden beschikt waardoor hij/zij zich verder kan ontwikkelen. Het team van recruiters en consultants wordt ondersteund door een recruiter assistent. Zo kun jij je richten op het vinden en spreken van kandidaten om uiteindelijk die goede match te maken.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een open en plezierige persoonlijkheid.
  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt tenminste 1 jaar werkervaring als intercedent of recruiter binnen een commerciële omgeving.
  • Je kunt omgaan met strakke deadlines.
  • Je hebt ervaring met social media of de wens je daarin te ontwikkelen.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Een functie voor 32 tot 40 uur per week waarin geen dag hetzelfde is. In een bedrijfscultuur waar de kernwaarden ‘persoonlijk, deskundig, samenwerken, oprecht en gedreven’ centraal staan. Waar we successen vieren en regelmatig teamuitjes hebben. Naast een prima salaris bieden wij ook uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We organiseren regelmatig kennissessies waar je naartoe kunt. En bovenal is er veel ruimte voor eigen initiatief!

 

Enthousiast?
Dan horen wij graag van je! Stuur je CV en motivatie naar Rinske Slotema (rinske.slotema@onlyhuman.nl). Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Bel gerust. Ons telefoonnummer is 070-3022020.

 

 

Interesse in deze vacature of wil je meer weten?

Bel HR adviseur Rinske Slotema op 070- 302 2020 of stuur haar gelijk een mail met je CV en een korte motivatie.

 
Chat met ons via WhatsApp