OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Medior Communicatieadviseur Internationaal – Rijksonderdeel, Den Haag (4444) Reageren is niet meer mogelijk


Introductie

Vertaal jij als communicatieadviseur opgestelde communicatiestrategieën concreet naar plannen en activiteiten die kunnen worden uitgevoerd? Specifiek voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren communicatieadviseur met aandachtsgebied Internationaal. Ben jij op korte termijn beschikbaar tot het einde van het jaar voor 32-36 uur per week? Dan komen wij graag met je in contact!

Organisatie

Dit rijksonderdeel stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. Het rijksonderdeel werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

Het rijksonderdeel is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. De organisatie bestaat sinds 2014 en is ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en Dienst Regelingen.

Het rijksonderdeel stelt dienstverlening aan de ondernemer centraal. Door slimme organisatie en digitale communicatie zorgt de rijksdienst voor een soepele en optimale dienstverlening.

Het rijksonderdeel werkt in binnen- en buitenland samen met overheden, kennisinstellingen, internationale organisaties en tal van andere partnerorganisaties.
Ook zijn er taken van de Productschappen, VIR en DLG ondergebracht.

Functie

Als communicatieadviseur vertaal je opgestelde communicatiestrategieën concreet naar plannen en activiteiten die kunnen worden uitgevoerd.

Specifiek voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren communicatieadviseur met aandachtsgebied Internationaal.

Je wordt ingezet op diverse communicatieopdrachten binnen Internationaal Ondernemen en Internationaal Samenwerken. Je werkt als communicatieprofessional mee om de ondernemer en kennisinstellingen te helpen met hun internationale ambities. Je werkt nauw samen met de inhoudelijke adviseurs binnen de verantwoordelijke programma’s.

Als communicatieadviseur lever je een communicatieplan voorzien van een kernboodschap en adviseert over de in te zetten middelen (brochures, websites, een film en beurspresentaties). Je ondersteunt met jouw inbreng en expertise op de ingezette strategie en doelstellingen.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma van een relevante HBO-opleiding en aantoonbare/actuele kennis op het gebied van communicatie;
  • Je hebt tenminste 3 jaar relevante werkervaring opgedaan als communicatieadviseur, bij voorkeur in een grote (internationale) organisatie.
  • Je handelt proactief en weet nieuwe trends en ontwikkelingen te vertalen naar (vernieuwend) communicatiebeleid en/of communicatieaanpak.
  • Je bent aantoonbaar vaardig in het adviseren en het opstellen van tactisch (communicatie)advies en het creëren van draagvlak.
  • Je bent een energieke, dienstverlenende en overtuigende persoonlijkheid. Natuurlijk beschik over je over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je weet resultaten te bereiken door samen te werken en bruggen te slaan en je hebt een goede politieke antenne en ervaring met het omgaan met weerstand.

Aanbod

Een tijdelijke opdracht voor 32-36 uur per week tot het einde van het jaar met een optie op verlenging van 2 keer 3 maanden. Startdatum is z.s.m. Standplaats is Den Haag. Werkdagen in overleg bepalen op basis van wat het werk vraagt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Polderman en Geert Jansen via 070-3022020 en/of per mail via femke.polderman@onlyhuman.nl of geert.jansen@onlyhuman.nl.

Solliciteren kan via onderstaande button tot en met vrijdag 13 september 14:00. Wij kijken uit naar je reactie!
Solliciteren
Chat met ons via WhatsApp