OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Medior Communicatieadviseur – GGD GHOR Nederland (5930) – Utrecht/thuis


Introductie

Voor GGD GHOR Nederland zijn we op zoek naar een medior communicatieadviseur voor maximaal 32 uur per week. De kandidaat die wij zoeken is een ervaren communicatieadviseur met een goed gevoel voor (politieke) verhoudingen. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en volg je ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet. Interesse? Reageer dan nu!

Organisatie

GGD GHOR Nederland is dé belangenbehartiger voor de publieke gezondheid en veiligheid in Nederland. Ze werken aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van gezondheidspreventie en veiligheid. Daarvoor bundelen zij de krachten van onze leden, de 25 GGD’en en GHOR bureaus van Nederland, met hun 12.000 professionals.


In totaal werken ze met ruim 100 collega’s bij GGD GHOR Nederland. De standplaats is Utrecht. Het team Communicatie & Public Affairs telt negen medewerkers. Zij spelen een belangrijke rol in de positionering van de vereniging, in de ondersteuning en begeleiding van projecten en in het op de kaart zetten van publieke gezondheid en veiligheid.


Functie

Als communicatieadviseur binnen GGD GHOR Nederland ben je sparringpartner voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van communicatie. Je adviseert, ondersteunt en begeleidt hen bij de in te zetten communicatielijn en bij de uitvoering van het communicatiebeleid. Dit betreft zowel interne communicatie (richting collega’s bij GGD GHOR Nederland of richting collega’s die werkzaam zijn bij de lokale GGD’en) als om externe communicatie. Denk daarbij aan het brede publiek, gemeenten, de politiek, andere maatschappelijke organisaties of de pers.


Je schrijft daarnaast zelf persberichten, websitecontent, social media posts en/of artikelen en je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de benodigde communicatie uitingen. Zo draag jij bij aan de positionering en profilering van de vereniging en de publieke gezondheid en veiligheid!


Op dit moment heeft GGD GHOR Nederland ook een groot communicatieteam dat zich richt op de bestrijding van het coronavirus. Hoewel je ook met dit team nauw samenwerkt, kom je in het team dat zich bezig houdt met de reguliere GGD GHOR thema’s als preventie, (jeugd)gezondheidzorg en alles wat te maken heeft met een gezonde en veilige leefomgeving.

Functie-eisen

Jouw profiel:

  • Je bent een ervaren communicatieadviseur met een goed gevoel voor (politieke) verhoudingen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Ontwikkelingen binnen je vakgebied volg je op de voet, bijvoorbeeld als het gaat om online communicatie of de inzet van nieuwe middelen;
  • Je bent proactief, creatief, overtuigend en enthousiasmerend.

Aanbod

Een tijdelijke opdracht voor 32 uur per week. De startdatum is 1 juli 2021 en de einddatum is 1 oktober 2021 (met optie tot 3 maanden verlenging). Standplaats is Utrecht (gedurende de coronacrisis werk je hoofdzakelijk vanuit huis).


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariska Klop 06- 41 88 88 41 of Majella Mulder 06- 42 12 52 77 of per mail via mariska.klop@onlyhuman.nl of majella.mulder@onlyhuman.nl


Solliciteren kan via onderstaande button tot en met dinsdag 15 juni 2021, 15.00 uur. We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren
Neem contact op via WhatsApp