OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE (Jr.) marketing- en communicatiemedewerker – OnlyHuman (6283) – ‘s-Gravenhage


Introductie

Wij zijn op zoek naar een (jr.) marketing- en communicatiemedewerker voor onze eigen organisatie om onze activiteiten verder mee uit te bouwen. Heb jij een marketing en/of communicatieopleiding, minimaal een jaar werkervaring en ga je graag uitvoerend aan de slag in een klein, enthousiast marcom team? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Organisatie

Wij zijn OnlyHuman. Wij matchen al meer dan 20 jaar communicatie- & marketingprofessionals met uiteenlopende opdrachtgevers binnen de publieke sector. En dat is een vak apart. Het is een complexe, maar boeiende puzzel – waar we elke dag met plezier aan werken. Onze aanpak is persoonlijk, gedreven, oprecht en deskundig. En vooral samen: we bereiken onze doelen met een hecht team van ruim 35 man vanuit een prachtpand in Den Haag (en vanuit huis).


Functie

Organiseren en plannen van externe events (online en fysiek), kennisbijeenkomsten, webinars, workshops en interne bijeenkomsten

Laten schrijven van blogs

Intranet opzetten en beheren

Schrijven en versturen marketing updates

Contentcreatie website

Faciliteren kwartaaloverleggen etc. op kantoor

Ondersteunen met beheer en posts op social media kanalen

Overige marketing- en communicatieactiviteiten

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau

Minimaal 1 jaar marcom werkervaring binnen een zakelijke omgeving

Goede schrijfvaardigheden

Ervaring met werken met een CMS (bij voorkeur WordPress) en beheer social media kanalen

Ervaring met het organiseren van events.


Jouw competenties

· creatief

· uitvoerend

· organisatorisch sterk

· proactief

· teamspeler

· nauwkeurig

Aanbod

Een prettige, mensgerichte werkomgeving in een groeiende organisatie met enthousiaste en betrokken collega’s, veel flexibiliteit én ruimte om mee te denken! In een hecht team waar de kernwaarden ‘persoonlijk, deskundig, samenwerken, oprecht en gedreven’ centraal staan. Waar we successen vieren en regelmatig teamuitjes hebben. Naast een prima salaris bieden wij ook uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Ook hanteren wij structureel een prettig thuiswerkbeleid, waardoor je tot maximaal 50% van je uren in de week thuis kunt werken.

We zoeken iemand die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden van de vacature en wil je hier meer over weten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Je kunt contact opnemen met Carly Teeuw (corporate recruiter) via telefoonnummer 06-33636890 of per email carly.teeuw@onlyhuman.nl. Uiteraard kun je ook meteen solliciteren door Carly je CV te sturen met een korte motivatie (een videoboodschap wordt ook altijd gewaardeerd) of via de solliciteer button.

Solliciteren
Neem contact op via WhatsApp