OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Coördinator recruiters

Wat ga je doen?
Als coördinator stuur je het team van recruiters aan. Je coördineert de werkzaamheden, optimaliseert de recruitmentprocessen (in het kader van ISO) en zorgt dat de laatste ontwikkelingen op het gebied van het recruitmentvak binnen het team bekend zijn en gebruikt worden. Daarnaast faciliteer je het team op het gebied van kennis en ontwikkeling, door o.a. opleiding- en trainingsdagen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team en je werkt nauw samen met de coördinator van de consultants. Naast de coördinerende taken ben je ook hands-on om in tijden van grote drukte, aanvragen zelf op te pakken en in te vullen.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een open en plezierige persoonlijkheid.
  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring binnen een commerciële omgeving, waarvan minimaal 5 jaar in een coördinerende of leidinggevende rol.
  • Je hebt kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Een functie voor 32 tot 40 uur per week waarin geen dag hetzelfde is. In een bedrijfscultuur waar de kernwaarden ‘persoonlijk, deskundig, samenwerken, oprecht en gedreven’ centraal staan. Waar we successen vieren en regelmatig teamuitjes hebben. Naast een prima salaris bieden wij ook uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We organiseren regelmatig kennissessies waar je naartoe kunt. En bovenal is er veel ruimte voor eigen initiatief!

 

Enthousiast?
Dan horen wij graag van je! Stuur je CV en motivatie naar Rinske Slotema (rinske.slotema@onlyhuman.nl). Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Bel gerust. Ons telefoonnummer is 070-3022020.

 

 

Interesse in deze vacature of wil je meer weten?

Bel HR adviseur Rinske Slotema op 070- 302 2020 of stuur haar gelijk een mail met je CV en een korte motivatie.

 
Chat met ons via WhatsApp