OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Senior consultant/ Teamlead

Wat ga je doen?
Als coördinator van het team van consultants ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van een team van ervaren professionals. Samen met de coördinator recruitment leid je de dagelijkse processen, prioriteer je en creëer je de kaders voor een prettige en gezonde werkomgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een van de klantgroepen, voor zowel kwalitatieve als kwantitatieve doelstellingen. De bestaande relaties met opdrachtgevers weet je verder uit te bouwen waarbij je als sparringpartner fungeert. Je kent de business van de klant en je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen. Je schakelt makkelijk tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau en weet kansen te verzilveren.

 

Wie ben je?

  • Je hebt een open en plezierige persoonlijkheid.
  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring binnen een commerciële omgeving, waarvan 5 jaar in een coördinerende of leidinggevende rol.
  • Je hebt een praktisch oplossend vermogen naast tactisch en strategisch inzicht.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Een functie voor 32 tot 40 uur per week waarin geen dag hetzelfde is. In een bedrijfscultuur waar de kernwaarden ‘persoonlijk, deskundig, samenwerken, oprecht en gedreven’ centraal staan. Waar we successen vieren en regelmatig teamuitjes hebben. Naast een prima salaris bieden wij ook uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We organiseren regelmatig kennissessies waar je naartoe kunt. En bovenal is er veel ruimte voor eigen initiatief!

 

Enthousiast?
Dan horen wij graag van je! Stuur je CV en motivatie naar Rinske Slotema (rinske.slotema@onlyhuman.nl). Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Bel gerust. Ons telefoonnummer is 070-3022020.

 

 

Interesse in deze vacature of wil je meer weten?

Bel HR adviseur Rinske Slotema op 070- 302 2020 of stuur haar gelijk een mail met je CV en een korte motivatie.

 
Neem contact op via WhatsApp