OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Arbeidsmarktcommunicatiespecialist – OnlyHuman (6378) – ‘s-Gravenhage


Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren arbeidsmarktcommunicatiespecialist voor onze eigen organisatie. Focus ligt in eerste instantie op het uitwerken van een strategie en het opstellen van een concreet plan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Het verder definiëren en positioneren van onze employer brand is daarbij een belangrijk onderdeel. Ben jij op korte termijn (gedeeltelijk) beschikbaar en zie jij deze uitdaging wel zitten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Wij zijn OnlyHuman. Wij matchen al meer dan 20 jaar communicatie- & marketingprofessionals met uiteenlopende opdrachtgevers binnen de publieke sector. En dat is een vak apart. Het is een complexe, maar boeiende puzzel – waar we elke dag met plezier aan werken.

Onze aanpak is persoonlijk, gedreven, oprecht en deskundig. En vooral samen: we bereiken onze doelen met een hecht team van ruim 40 man vanuit een prachtpand in Den Haag (oké, nu even vanuit huis).


Functie

Positie binnen de organisatie

Je vervult een nieuwe rol en zet vanuit de Marketing en Communicatie afdeling de lijnen uit om in korte tijd en in nauwe samenwerking met (corporate) recruitment en HR de arbeidsmarktcommunicatie als discipline inhoud en vorm te geven. Belangrijk hierbij is het sterk wegzetten van onze werkgeversmerken “OnlyHuman” en “Dux International”.


Jouw taken en verantwoordelijkheden

Je bent een echte kwartiermaker en legt het fundament onder onze arbeidsmarktcommunicatie benadering;.

Je stelt een plan van aanpak op met een sterke en onderscheidende arbeidsmarktbenadering met bijbehorende KPI’s;

Je bedenkt nieuwe, creatieve manieren om ons als werkgever te presenteren en de beste kandidaten voor onze vacatures te vinden, te boeien en te binden;

Je gaat onze arbeidsmarktcommunicatie zowel offline als online vormgeven;

Je draagt zorg voor een duidelijke contentplanning per campagne en koppelt de resultaten terug binnen de organisatie;

Je adviseert directie, HR en het (corporate) recruitment team in het wervingsproces, waaronder ook over pakkende vacatureteksten, video’s en on- en offline zichtbaarheid van de vacatures;

Je geeft advies over bredere thema’s als diversiteit en inclusie, interne mobiliteit en talentmanagement;

Je analyseert je bevindingen en stelt rapporten op, t.b.v. management en directie.

Functie-eisen

Minimaal HBO werk- en denkniveau;

Ruime ervaring als specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie;

Kennis van het bouwen van een sterk werkgeversmerk / employer branding;

Ervaring met de ontwikkeling en uitvoering van wervings- en referralcampagnes;

Kennis van de nieuwste ontwikkelingen en actuele thema’s binnen het vakgebied;

Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse én Engelse taal.


Aanbod

Een uitdagende opdracht voor in eerste instantie drie maanden, per zo snel mogelijk. Aantal uur is in overleg, maar we denken aan 16 tot 24 uur per week. Kan op ZZP-basis of (tijdelijk) in dienst.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze opdracht kun je terecht bij Carly Teeuw (corporate recruitment), via 06-33636890 of carly.teeuw@onlyhuman.nl. Direct solliciteren kan via de solliciteer button of door Carly je CV en korte toelichting te mailen, t/m uiterlijk 26 november. We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren
Neem contact op via WhatsApp