OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Online kennissessie Storytelling: ‘De kracht van verhalen om mensen te verbinden‘

Vertellen met impact. Luisteren met empathie. Zet verhalen aan het werk!

 

Hoe kan storytelling je helpen om aan de buitenwereld krachtig te laten zien wat jouw organisatie doet, hoe en voorál waarom? Hoe helpt het werken met verhalen je om collega’s die op dit moment fysiek ver van elkaar verwijderd zijn, zich toch dichtbij elkaar te laten voelen? Of om een gevoelig onderwerp bespreekbaar te maken als dat nodig is. Of dat nu tussen collega’s of met externe stakeholders is.

 

Als communicatieprofessional sta je iedere dag voor de uitdaging om mensen met elkaar en met de doelen van jouw organisatie te verbinden. Je wil dat de uitdagingen waar jullie aan werken, worden ervaren als iets gezamenlijks. Vol successen die gevierd en dilemma’s die gedeeld mogen worden. Om met storytelling en -listening het soort interactie dat daar voor nodig is te helpen creëren, moet je weten hoe je een goed verhaal vertelt en hoe je de juiste vragen stelt die anderen prikkelen om verhalen te delen. Zodat je verhalen aan het werk weet te zetten van contentstrategie tot veranderaanpak.

 

 

Hélène Oostdijk van InsideStory neemt je in deze kennissessie mee in de wereld van storytelling én -listening. We starten met een opfrisser welke bouwstenen en opbouw een goed verhaal ook alweer nodig heeft en welke werking dat heeft op ons brein. Daarna neemt ze je mee in praktijksituaties uit vooral de publieke sector waarin die specifieke werking het verschil kan maken. En waarom het werken met verhalen je juist in deze tijd kan helpen mensen weer dichter bij elkaar te brengen en te inspireren.

 

 

 

Schrijf je nu in voor de sessie. We ‘zien’ je graag op dinsdag 7 juli om 10.00 uur. De sessie duurt ongeveer tot 11.15 uur, met de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

 

 

Groeten,

 

Het team van OnlyHuman.

 

 

Helaas is deze kennissessie al vol. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor de volgende sessie.

 

Hartelijke groet,

Het team van OnlyHuman

 
Chat met ons via WhatsApp