OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Senior webredacteur – Rijksvastgoedbedrijf (TA18040)


Introductie

Wij zijn op zoek naar een Senior webredacteur die van diverse (beleids)informatie goede, concrete heldere teksten maken (ook interviews afnemen) en deze een goede en logische plek geven op het intranet Rijksportaal.

Organisatie

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid en is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland.
Het Rijksvastgoedbedrijf is een uitvoeringsdienst van het Rijk, ontstaan uit een fusie van vier vastgoeddiensten: de Dienst Vastgoed Defensie, de Rijksgebouwendienst, het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf en de directie Rijksvastgoed.

Functie

Het thema duurzaamheid met alle onderliggende onderdelen moeten een plaats krijgen op ons intranet (rijksportaal). Het gaat niet alleen om het schrijven en redigeren van teksten maar ook adviseren over content-structuur en het plaatsen van content (CMS Hippo).

Functie eisen

Je bent een zelfstandige, creatieve daadkrachtige doener die ook echt mee kan denken over de juiste structuur. Daarnaast heb je ruime ervaring met CMS Hippo.

Aanbod

Het betreft een tijdelijke opdracht voor 16 tot 20 uur per week. Standplaats is Den Haag
Start is in overleg en de duur van de opdracht is minimaal 6 maanden.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge Nord en Yvette Albers via 070-3022020 of per mail, inge.nord@onlyhuman.nl of yvette.albers@onlyhuman.nl.
Solliciteren