OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Recruitment coördinator – Den Haag

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of de volgende stap in jouw carrière? Want wij groeien! Niet alleen met nieuwe en uitdagende opdrachtgevers in verschillende branches, ook in het aantal vacatures voor gedreven communicatie- en marketingprofessional. De recruiters van OnlyHuman zijn dagelijks actief met het maken van de beste matches! En om dat allemaal in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar een Recruitment Coördinator.

 

Wat houdt deze functie in?

Als Recruitment Coördinator ben je eindverantwoordelijk voor de efficiënte verdeling van de aangeboden vacatures en leads en zit je het recruitment overleg voor. Je houdt de grote lijnen in de gaten, zorgt voor procesoptimalisatie en je hebt een actieve rol in het vervullen van aanvragen. Ondersteuning krijg je van het managementteam waar je direct contact mee hebt en wie je informeert over recruitment activiteiten en ontwikkelingen.

 

Je steekt graag je handen uit de mouwen als meewerkend voorman/vrouw; vacatures schrijven, intakegesprekken voeren met kandidaten en samenwerken met onze consultants om die perfecte match te maken!

 

Herken jij jezelf in deze eigenschappen?

  • Moeiteloos kunnen schakelen tussen netwerker, coördinator en teamspeler
  • Enthousiast en energiek
  • Minimaal een HBO opleiding richting marketing en communicatie of HR/Recruitment
  • Goede marktkennis (recruitment, overheid, marketing en communicatie)
  • Ervaring met betrekken en bewegen van stakeholders:
  • Een echte primus inter pares, flexibele meewerkend voorman/vrouw
  • Minimaal 32 uur beschikbaar

 

En wie zijn wij?

Wij zijn MathanjaIngeMiranda en nog zo’n 20 andere gedreven vakmensen.Wij zetten ons dagelijks in om organisaties te helpen aan de beste communicatie en marketingprofessionals.We werken onder andere voor overheden, de non-profitsector, de zorg, onderwijs en ook in het bedrijfsleven groeien we hard.

 

In een sfeervol pand in ‘het Haagse’ zien we elkaar graag, lachen we veel en lunchen we dagelijks samen. Kortom; we werken met veel plezier aan de groei van OnlyHuman en onszelf.

Naast een mooie baan in een groeiende organisatie, bieden we een marktconform salaris en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Kom jij ons team versterken? Wij ontmoeten je graag!

Stuur je cv en motivatie aan Rinske Slotema, Rinske.Slotema@onlyhuman.nl.  Heb jij nog vragen en wil je ons eerst bellen? Dat kan natuurlijk ook via het telefoonnummer (070-3022020).

 

Interesse in deze vacature of wil je meer weten?

Rinske en Mathanja beantwoorden al je vragen!

 

Stuur een email

of bel gelijk 070 – 302 20 20

 
Chat met ons via WhatsApp