OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Recruiter communicatie en marketing

Heb jij alwéér in 1 keer de perfecte kandidaat gevonden?

Ja! Er komt een vacature binnen voor die enthousiaste professional die jij vorige week aan tafel had. Niks leuker dan hem of haar meteen te bellen met het goede nieuws. Vervolgens zorg je er samen voor dat zijn/haar profiel er uit springt bij de opdrachtgever. Ook daar ben jij goed in als recruiter.

 

Natuurlijk vind je de perfecte kandidaat niet vanzelf. Jij moet bijvoorbeeld precies weten welke marketingcommunicatieskills gewild zijn. Ook moet je de kandidaten met deze skills al benaderd en gesproken hebben, vóórdat je opdrachtgever er om vraagt. Pas dan kan je snel schakelen.

 

Recruiter voor marketingcommunicatiefuncties bij OnlyHuman

Bij OnlyHuman zorg je, samen met de consultant, voor de ideale match tussen opdrachtgever en professional. OnlyHuman is gespecialiseerd in de vakgebieden communicatie en marketing. Jij zet je daarom dagelijks in om die gewilde marketingcommunicatieprofessionals enthousiast te maken voor een samenwerking met jou. Onder andere op basis van de acties uit jouw recruitmentplan. In dit plan staat onder andere jouw dagelijkse persoonlijke inzet, maar ook jouw social media acties, inzet van on- en offline marketing, je bezoeken aan interessante netwerkbijeenkomsten, eigen kennissessies en acties voor referrals beschreven. Natuurlijk ben je écht een ambassadeur voor OnlyHuman en je opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt jouw bureau met verve.

 

In selectiegesprekken met potentiële kandidaten, ben je doortastend. Je weet precies wat jouw opdrachtgever zoekt en waar de vakinhoudelijke en persoonlijke  accenten liggen. Bij de kandidaat vraag je daarom goed door naar eigenschappen, gedrag, wensen, drijfveren, beschikbaarheid, specifieke skills. Je hebt hier ervaring mee of leert snel. Eigenlijk doe jij dit uit jezelf, want je bent oprecht geïnteresseerd in mensen.

 

In samenwerking met de consultant weet je feilloos de match te maken met de opdrachtgever, zijn team en de bedrijfscultuur. Jij bent pas tevreden als je opdrachtgever verrast opbelt dat je (alwéér) in 1 keer de perfecte kandidaat gevonden hebt.

 

Een mooi vak, waarvoor je onder andere over de volgende eigenschappen, kennis en vaardigheden moet beschikken:

  • Enthousiasme en energie
  • Tenminste een afgeronde HBO-opleiding
  • Klantgerichtheid, netwerkkwaliteiten, inlevingsvermogen en organisatorisch talent; je kunt goed prioriteiten stellen en snel schakelen (!)
  • Je vindt het leuk vindt om gegevens te vinden en te verwerken in een digitale omgeving
  • Je bent geïnteresseerd in (online) tools en marketingmiddelen of weet hier al goed mee te werken
  • Je bent een goede teamplayer
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

 

Als je al een paar jaar werkervaring in recruitment of marketingcommunicatie hebt, kun je direct instromen in een recruitersfunctie.

 

En wie zijn wij?

Wij zijn Mathanja, Inge, Miranda en nog zo’n 20 andere gedreven vakmensen. Samen met jou, zetten wij ons dagelijks in om organisaties te helpen aan de beste communicatie en marketingprofessionals. We werken onder andere voor overheden, de non-profitsector, goede doelen organisaties, de zorg en onderwijs. Ook in het bedrijfsleven groeien we hard.

 

In een sfeervol pand in ‘het Haagse’ zien we elkaar graag, lachen we veel en lunchen we dagelijks samen. Kortom; we werken met veel plezier aan de groei van OnlyHuman en onszelf.

 

Naast een mooie baan in een groeiende organisatie, bieden we een marktconform salaris en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Kom jij ons team versterken? Wij ontmoeten je graag!

Stuur je cv en motivatie aan Rinske Slotema, Rinske.Slotema@onlyhuman.nl.  Heb jij nog vragen en wil je ons eerst bellen? Dat kan natuurlijk ook via het telefoonnummer (070-3022020).

 

 

 

 

Interesse in deze vacature of wil je meer weten?

Rinske en Mathanja beantwoorden al je vragen!

 

Stuur een email

of bel gelijk 070 – 302 20 20

 
Chat met ons via WhatsApp