OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Het OnlyHuman ProjectTeam

Naast onze database met de beste communicatie-, marketing- en online experts, heeft OnlyHuman ook een eigen team van communicatieprofessionals in dienst. Het ProjectTeam bestaat uit ervaren mediors, seniors en door de wol geverfde communicatiemanagers. Wij weten precies waar zij individueel goed in zijn.

 

Voordelen als professional

Als professional in dienst bij OnlyHuman combineer je het voordeel van een vast dienstverband met de afwisseling van werkomgeving en werkinhoud van een freelancer. Daarnaast vorm je een hecht team met het ProjectTeam en andere OnlyHuman collega’s. Je spart met elkaar en deelt kennis. Dit komt niet alleen jouw ontwikkeling als adviseur ten goede; de betreffende opdrachtgever profiteert automatisch mee.

 

Werken bij het OnlyHuman ProjectTeam

Als professional van het ProjectTeam werk je voor verschillende soorten opdrachtgevers. Van groot tot klein. En van overheid tot bedrijfsleven. Adviesvragen zijn zowel op strategisch, tactisch als uitvoerend niveau. En binnen verschillende disciplines, waaronder:

  • online communicatie
  • corporate communicatie
  • webredactie en contentmanagement
  • woordvoering en media management
  • omgevings- en gebiedscommunicatie
  • overheidscommunicatie
  • interne communicatie
  • verandercommunicatie
  • evenementen

 

Wil je meer informatie over werken bij OnlyHuman ProjectTeam, neem contact op met Natascha van Kesteren via (070) 3022020 of via email.

VAKCOACHING

Een vakinhoudelijke stap in je professionele
ontwikkeling Heb je geen tijd voor een opleiding maar wil je jezelf wel verder professionaliseren in het communicatievak? Of heb je gerichte vragen of behoefte aan ondersteuning in je werk en onvoldoende budget?

 

 

VRAGEN OVER HET PROJECTTEAM?

Neem contact op met
Natascha van Kesteren bij OnlyHuman

070-302 20 20

 

 


Simone Bleeker

Projectadviseur Communicatie

Simone Bleeker

Projectadviseur Communicatie

Het betrekken van bewoners bij grote overheidsprojecten is in deze tijd (gelukkig) niet meer weg te denken. Vanuit allerlei vakgebieden valt daar wel iets over te zeggen. Als ervaren adviseur project- en omgevingscommunicatie breng ik daar dan graag het communicatiegeluid bij in. Om vervolgens ook uitvoering te geven aan die communicatieopgaven, want het maken van middelen blijft voor mij een van de leukste onderdelen van het vak.

 

Mijn levensmotto is: Probeer zo veel en zo vaak mogelijk een feestje te vieren! En wat is een feestje zonder taart? Bakken is dan ook mijn (ook door anderen) geliefde hobby. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd graag lekker op de fiets de natuur in met mijn man en onze twee zonen. Nederland heeft zo veel mooie plekjes!

Marja Boll

Senior Projectadviseur Communicatie

Marja Boll

Senior Projectadviseur Communicatie

Ik krijg energie van projecten waarbij ik samen met anderen ergens de schouders onder zet en resultaat boek. Advies en uitvoering gaan bij mij vaak hand in hand. Verbindingen leggen vind ik vanzelfsprekend. Collega’s en externe partijen betrekken en enthousiasmeren is mijn tweede natuur.

 

Over natuur gesproken, als ik niet werk trekken we er graag op uit met onze kampeerbus. Heerlijk genieten van mooie plekken en het buitenleven! Bijvoorbeeld kamperen langs de IJssel, mijn favoriete rivier in ons eigen prachtige land.

Myronne Heckmann

Senior Projectadviseur Communicatie

Myronne Heckmann

Senior Projectadviseur Communicatie

Al meer dan 19 jaar adviseer ik organisaties over hun communicatievraagstukken en pak ik de uitvoering voortvarend op binnen de afgesproken planning en budget. Meestal werk ik voor organisaties waar veranderingsprocessen spelen. Resultaten boek ik graag in een multidisciplinair team. Mijn toegevoegde waarde is het verbinden van afdelingen door communicatie.

 

Ik ben sociaal, leergierig en graag in beweging. Eigenschappen die ik ook goed kwijt kan in projectmatig werken. Ik geniet intens van goede vriendschappen. Regelmatig maak ik verre reizen. Ook ben ik vaak te vinden in de sportschool. Maar ik geniet nog wel het meest van een stevige wandeling in een mooie omgeving.

Imce Hofman

Projectadviseur Communicatie

Imce Hofman

Projectadviseur Communicatie

Al jaren werk ik met veel plezier op projectbasis. Hierdoor heb ik ervaring in verschillende sectoren. Aanpassen aan de bedrijfscultuur is voor mij dan ook geen probleem. Op dit moment maak ik deel uit van het communicatieteam bij een groot wegenproject van Rijkswaterstaat, de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere. Mijn aandachtsgebieden zijn interne en externe communicatie.

 
Ook in mijn vrije tijd vind ik het interessant om in nieuwe onderwerpen te duiken en nieuwe mensen te ontmoeten. Zo ben ik actief voor de ouderraad van de school van mijn kinderen. Dit jaar staat onder andere de actie Serious Request centraal, waar we als school een actieve bijdrage aan leveren (van 18 tot en met 24 december staat het glazenhuis in mijn woonplaats Haarlem).

Milie Man

Projectadviseur Communicatie

Milie Man

Projectadviseur Communicatie

Communicatie is een breed vakgebied. Mijn kracht zit in de overheidstak. Ik denk graag mee met allerlei vraagstukken, vertaal de politieke-bestuurlijke risico’s in passende oplossingen en bewaak de belangen van diverse doelgroepen. In mijn beleving is de brug tussen politiek, overheidsinstanties en burgers nog niet af. Ik draag graag mijn steen bij aan de uitvoering van dit civiele kunstwerk.

 

Ondanks dat ik heel veel energie uit mijn werk haal, bestaat mijn wereld niet alleen uit werk. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van vakanties; het opsnuiven van cultuur met een afwisseling van ontspannende activiteiten. Maar ‘wine & dine’ vind ik ook heerlijk. Genieten van een goed bereid gerecht in combinatie met een goed glas wijn. Uiteraard in het bijzijn van fijn gezelschap zoals familie en vrienden.

Chat met ons via WhatsApp