OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Matthijs Smijers


In mijn rol als Sales-ondersteuner/Marketeer bij OnlyHuman is mijn werk eigenlijk geen dag hetzelfde. De ene dag ben ik bezig met het ondersteunen van de Sales-afdeling. Dit varieert van deskresearch tot het plegen van telefoontjes etc. om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen van de Sales-mensen. Wanneer dit uiteindelijk leidt tot een plaatsing, kan ik hier enorm veel energie en voldoening uit halen, omdat ik dan ook mijn steentje heb bijgedragen. De andere dag ben ik bezig met Marketing; plannen schrijven en in het hoofd kruipen van de consument is iets wat mij enorm aanspreekt. Die afwisseling in mijn werk vind ik erg prettig.

 

In mijn vrije tijd pak ik graag de racefiets om mooie tochten te maken, zo ben ik onlangs met vrienden naar Vlaanderen geweest, waar je prachtig kunt fietsen. Daarnaast kan ik heel erg genieten van lekker uiteten gaan met een drankje erbij. Tot slot hou ik enorm van reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Zo heb ik een half jaar in Barcelona gewoond, waar ik waanzinnig heb genoten en vorig jaar heb ik drie maanden gereisd met mijn vriendin door Azië. Ook een geweldige ervaring!

 

Lees verder >>

Chat met ons via WhatsApp