OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Over ons


OnlyHuman matcht professionals op het gebied van marketing & communicatie met uiteenlopende opdrachtgevers. Tijdelijk of vast. Leidinggevend of ondersteunend. Het is maar nét waar je – als professional of als opdrachtgever – naar op zoek bent.

 

Op zoek naar een (tijdelijke) baan?

Ben je een ervaren marketeer? Weet je alles van online marketing en communicatie? Ben je een echte pro op het gebied van communicatie? Wil je verder groeien in een functie die bij je past? Dan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale match. Lees hier  hoe we dat aanpakken.

 

Op zoek naar een professional?

Soms heb je (tijdelijk) behoefte aan extra capaciteit. Of mist binnen het team de juiste expertise voor een bepaald project. OnlyHuman helpt je graag! We bemiddelen en faciliteren  op een persoonlijke manier.

 

Al ruim 20 jaar dé specialist

OnlyHuman is al ruim twintig jaar specialist in recruitment van marketing- en communicatieprofessionals. Ook onze eigen organisatie blijft groeien en daarom zijn we (o.a.) op zoek naar ambitieuze en gedreven consultants en recruiters. Iets voor jou?

 

OnlyHuman in 2020

 

 

 

 

 

 

Communicatie- of marketingprofessional?

Vertel ons wie je bent en wij gaan op zoek naar een goede match voor jou.

Schrijf je in!

Op zoek naar flexibel inzetbare professionals?

Ja! Ik heb interesse in wat OnlyHuman voor mij kan betekenen.

 

Geef hier 2 cijfers op (bijvoorbeeld 39) om te bewijzen dat je geen robot bent.

Neem contact op via WhatsApp