OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Onze werkwijze voor professionals

Onze werkwijze voor professionals in tijdelijke opdrachten

 

Onze werkwijze bij interim- en detacheringsopdrachten is gebaseerd op een cirkel van betrokkenheid. Wij zorgen voor het contact, een goede match en ondersteunen jou tijdens je opdracht. Zo komen we gedurende zes stappen tot een succesvolle samenwerking met jou en de opdrachtgever!

 

 

Stap 1: De eerste kennismaking

Wanneer je je bij ons inschrijft of reageert op een vacature en je profiel sluit goed aan, nemen we contact op. Je hebt dan een intakegesprek met een van onze recruiters, om te zien of we echt iets voor elkaar kunnen betekenen. Zien we aansluiting bij onze projecten en opdrachtgevers, dan bouwen we een profiel op, samengesteld uit je cv en de informatie uit ons persoonlijk contact. Hierbij gaat het om competenties, persoonlijkheid, ervaring, persoonlijke wensen en jouw ambitie. Zo kunnen we je effectief matchen aan toekomstige opdrachten. Daarnaast geven we je feedback op je cv, zodat je jezelf nog beter kunt presenteren.

 

Specialistische pools

Voor een aantal opdrachtgevers en vakgebieden hebben we pools samengesteld van specialisten die passen binnen een bepaald profiel. Als je bij ons ingeschreven staat kun je inloggen via onze website en zelf je vaardigheden en specialisaties aangeven.

Als jij belangstelling hebt voor een van de pools kijken we samen of jij daar deel uit van kunt maken.

 

Stap 2: Een mogelijke opdracht

Hebben we een opdracht die bij jou past, dan nemen we contact met je op. Je kunt ook reageren op onze vacatures (op onze site, of in de media). Onze consultants kennen alle relevante aspecten van een opdracht; de inhoud en status, de team-samenstelling en de succesfactoren. Die bespreken we graag met je. Zijn we het met elkaar eens dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Eerst op papier, met een goed passend cv en een door ons opgesteld profiel. En daarna persoonlijk, tijdens een sollicitatiegesprek.

 

Na je sollicitatiegesprek houden we je natuurlijk op de hoogte van de voortgang, en we bellen je direct als je mag starten aan de opdracht of nieuwe baan. Kiest de opdrachtgever voor een andere kandidaat, dan informeren wij bij de opdrachtgever naar de reden. Deze zullen we je ook eerlijk vertellen. Dat helpt ons beiden bij de match op een volgend project.

 

Stap 3: Start van de opdracht

Als je aan de slag gaat, bespreken we de praktische zaken, zoals de startdatum, werktijden en de locatie. We maken alle formaliteiten in orde: je krijgt van ons een contract, wij krijgen van jou de nodige persoonsgegevens en mogelijk verklaringen, zoals een VAR of VOG. Als de opdrachtgever liever via een detachering werkt of als jij zelf liever gedetacheerd wordt en niet als zelfstandige wilt werken, kijken we of we je in dienst kunnen nemen. Dan krijg je van ons een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van het project.

 

Stap 4: Begeleiding & evaluatie tijdens de opdracht

Ga je via ons aan de slag, dan begeleiden we je ook tijdens je opdracht. Wij investeren graag in een zakelijke relatie met een persoonlijk tintje. We vragen je een Plan van Aanpak op te stellen voor je opdracht.

 

Een van onze consultants is je vaste contactpersoon. Hij of zij is verantwoordelijk voor de opdracht en houdt tijdens de opdrachtperiode evaluatiegesprekken met jou en de opdrachtgever op basis van jouw Plan van Aanpak.

 

We geven je feedback op de aanpak die je kiest en je rol in de opdracht. We monitoren de voortgang en voor vakinhoudelijke vragen kun je altijd bij ons terecht. Regelmatig organiseren we kennissessies en andere bijeenkomsten voor de professionals die met ons samenwerken.

 

De relevante informatie over jou en de opdracht verwerken we in jouw profiel, zodat we een volgende keer precies weten wat je hebt gedaan, welke nieuwe ervaringen en competenties je hebt en wat je wensen zijn voor de toekomst.

 

Stap 5: Snelle betaling

Een van de zorgen van een zelfstandige professional is vaak de betaling van een opdrachtgever. Die zorg nemen we graag bij je weg. Als jij je uren tijdig bij ons indient via onze online portal, wordt je factuur elke maand snel betaald. Een van de voordelen van samenwerken met een bureau!

 

Stap 6: Groei- en ontwikkelplan

Wil je meer dan alleen een opdracht doen? Dan helpen we je graag bij een individueel ontwikkelplan, of ondersteuning in je professionele ontwikkeling bijvoorbeeld door je deel te laten nemen aan interessante kennissessies.

 

Wil je een stap verder gaan, dan kun je terecht bij onze partner Kamer Negen. Bijvoorbeeld omdat je advies nodig hebt over de ontwikkeling van je loopbaan, of omdat je gewoon even vast loopt. Bij Factor Negen bieden we diensten aan op het gebied van professionele ontwikkeling, talentmanagement, loopbaanontwikkeling en coaching. Individueel en in teamverband.

Schrijf je in!

 

Vertel ons wie je bent en wij gaan op zoek naar een goede match voor jou.

Schrijf je in
Neem contact op via WhatsApp