Ga naar OnlyHuman home

Inspiratiesessie Joris Luyendijk - Uitgesteld!

De sessie met Joris Luyendijk is uitgesteld tot na de zomer. Lees hieronder verder.

Om maar met de deur in huis te vallen… helaas kan de sessie met Joris Luyendijk op 21 april in het Art Centre in Delft niet door gaan.

Maar niet getreurd! De sessie vindt alsnog plaats op een later moment dit jaar: donderdag 22 september 2022.

Natuurlijk heb jij weer als eerste toegang tot dit event. Je ontvangt in het begin van de zomer aanvullende informatie omtrent dit herplande event.

———————————————————–

Stel: je kunt niet gediscrimineerd worden en je hoeft je nooit ergens aan te passen, omdat iedereen zich altijd aanpast aan jou. Stel dat je vervolgens ook nog de meest prestigieuze opleiding van het land hebt, zodat je ook daarop niet gepakt kunt worden. Dan kun je dus niet weten hoe kwetsbaarheid voelt. Maar omdat je alles mee hebt en niks tegen, is de kans wel maximaal dat je het ver brengt in de samenleving.

Na een lange tijd van virtuele, maar ook uitgestelde, kennis- en inspiratiesessies, organiseert OnlyHuman speciaal voor jou een ‘Voorjaarsessie trilogie’. We zijn blij weer gehoor te kunnen geven aan de wensen op het gebied van kennisdeling. Niemand minder dan Joris Luyendijk trapt deze reeks af met een bijzondere lezing over zijn nieuwe boek ‘De zeven vinkjes’, met ruimte voor vragen en dialoog.

Graag nodigen wij jou uit om aan te sluiten bij deze exclusieve inspiratiesessie op donderdag 22 september in het Art Centre Delft, Rotterdamseweg 205, 2629 HD Delft. Hou voor de volgende twee sessies je mailbox goed in de gaten.

De zeven vinkjes

Joris Luyendijk behoort tot deze groep van ondiscrimineerbare en sociaal onkwetsbare Nederlanders: een witte autochtone heteroman uit een ‘goed nest’ met aan de muur diploma’s van het Gemeentelijk Gymnasium te Hilversum en de Universiteit van Amsterdam. Hij schreef er een -inmiddels veelbesproken- boek over.  In De zeven vinkjes probeert Luyendijk te begrijpen wat zijn uitgangspositie heeft gedaan met zijn zelf-, mens- en maatschappijbeeld. En wat doet het met een land, wanneer mannen zoals hij er de dienst uitmaken? Want op ontzettend veel plekken helemaal boven in de politiek, de serieuze media, het openbaar bestuur en het bedrijfsleven wordt de baas gespeeld door een man zoals Joris Luyendijk. Tijdens zijn lezing gaat hij hier uitgebreid op in, én is er gelegenheid voor discussie en introspectie.

Sinds de verschijning van zijn boek de zeven vinkjes leeft diversiteit en inclusie meer dan ooit. Ook bij OnlyHuman worden laten wij ons graag inspireren over dit belangrijke onderwerp.

Programma:

15:30 uur  Ontvangst
16:00 uur  Lezing Joris Luyendijk
16:45 uur  Vragen uit de zaal en dialoog
17:15 uur  Netwerkborrel

Meld je aan!

Voor deze bijeenkomst zijn een gering aantal plaatsen beschikbaar, zorg dus dat je er op tijd bij bent en schrijf je vandaag nog in. Aanmelden kan tot en met donderdag 15 september 2022.

Openbaar Vervoer

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer vanaf Delft Centraal Station. Hier stap je op Bus 40 richting Rotterdam (2 x per uur, zie 9292ov.nl/ ).

Op 8 minuten loopafstand van het Art Centre Delft stap je uit bij scheepswerf Bocxe. Aan dezelfde weg, schuin tegenover de scheepswerf, is Art Centre Delft. Bij het gele elektriciteitshuisje (en groot nummerbord 205) loop je het pad af.