OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Yvette Albers

Humans of OnlyHuman


Goed werkgeverschap is voor mij verweven met betrokkenheid, flexibiliteit, ruimte voor ontwikkeling en vertrouwen. Ik heb het nodig dat mijn werkgever zegt: “Ga je gang, werk je plan maar uit, als jij denkt dat dit de juiste oplossing is, ga er voor!” En dat vertrouwen voel ik bij OnlyHuman zeker!

 

Als ‘working mom’ vind ik het heel prettig als je werkgever zegt: “Moet je eerder weg vanwege je zoon? Geen probleem… als je maar bereikbaar bent.” Samen met mijn collega’s werk ik hard genoeg en is het werk na 17.00 uur ook niet altijd klaar. Dus dat ‘geven en nemen’ is heel prettig.

 

Door de goede sfeer bij OnlyHuman voelde het vanaf  dag één  als thuiskomen. Er stonden bloemen klaar op mijn bureau en hoor ik regelmatig hoe blij ze met me zijn. Samen met mijn collega’s vormen we een hecht team en dat voelt heel fijn. We zetten ons 200% in voor hetzelfde doel, wat je alleen kan halen wanneer je elkaar ondersteunt.

 

Het leukste in mijn werk is het bezig zijn met zowel de opdrachtgever als de professional. Door tijd en effort te steken in kandidatenmarketing bouw je een band op met de professional en krijg je snel een gevoel op welke klus hij of zij het beste past.

Om aan de andere kant relaties uit te diepen met opdrachtgevers. Welke issues spelen er, welke dynamiek heerst binnen een team of afdeling en wat hebben ze nodig qua harde en softe skills. Het mooiste is wanneer ik iemand aan kan dragen die op het eerste oog wellicht niet voldoende aansluit, maar waarvan ik écht het gevoel heb dat diegene heel goed past en de opdracht ook zeker goed kan uitvoeren. Noem het out of the box denken. Als daarna de opdrachtgever aangeeft dat ze onder indruk is van de CV’s die ik heb aangedragen, ben ik trots op een job well done!

 

Mijn dag besteed ik afwisselend op kantoor en onderweg. Regelmatig op pad om opdrachtgevers te spreken, evaluaties af te nemen of gewoon even bij te praten. Vanuit de mantels die ik onder mijn hoede heb voor Provincie Noord Holland en Rijksoverheid, ben ik als accountmanager bovendien verantwoordelijk voor het maken van rapportages, besprekingen met de partijen die in de raamovereenkomst zitten, maar ook het organiseren van trainingen voor bijv. webredacteuren.

 

Samen met een collega hebben we de stoomcursus Webredactie Rijksoverheid ontwikkeld. Omdat we merkte dat webredacteuren moeilijker een kans krijgen bij de Rijksoverheid als zij geen eerdere overheidservaring hadden opgedaan. De animo was erg groot en we hebben daardoor een aantal enthousiaste redacteuren kunnen plaatsen! Op zo’n manier kunnen we de extra stap zetten naar tevreden opdrachtgevers en de juiste professional.

Yvette Albers Buiten

SaveSave

YVETTE IN HET KORT

Functie:

Consultant

 

Werkzaam bij OnlyHuman:
juli 2015

Mail:

mail Yvette direct


Bellen?

070 3022020

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp