OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Yasmin Vieveen

Humans of OnlyHuman


Voordat ik bij OnlyHuman aan de slag ging, werkte ik als project coördinator in de Olie en Gas Industrie. Een bijzondere omgeving waar ik veel heb geleerd, maar ik merkte toch dat het tijd was voor iets anders, een nieuwe uitdaging! Toen benaderde een oud-collega bij OnlyHuman mij voor een openstaande vacature met de vraag of het misschien wat voor mij was. Een half uur later werd ik teruggebeld; ‘Kan je morgen komen?

 

Toen ik op gesprek kwam hadden we het over de functie, maar vooral over mij als persoon en de waarden van het bedrijf en daar werd ik zo enthousiast van! Het voelde namelijk niet als een sollicitatiegesprek maar een interessant één-op-één gesprek op basis van wederzijdse interesse.

 

Elke dag is voor mij anders. Als ik naar mijn werk rijd weet ik nooit wat de dag zal brengen. Naast een aantal standaard ‘taken’, is de diversiteit in werkzaamheden groot. Komen de ene dag veel vacatures binnen en ben ik een groot deel van de dag bezig met het publiceren van vacatureteksten, moeten de andere dag veel kandidaten voorgesteld worden en ben ik voornamelijk profielschetsen aan het opstellen om ze naar opdrachtgevers te kunnen sturen. En vervolgens zit je de volgende dag weer middenin een aanbestedingsprocedure.

 

Van collega’s neem ik graag werkzaamheden waar wanneer ze bijvoorbeeld op vakantie zijn. Dat voedt mijn interesse en nieuwsgierigheid. Omdat ik dit zo’n interessant en leuk bedrijf vind, wil ik het ook zo goed mogelijk leren kennen. Iedere dag leer ik wel iets bij en daar ben ik trots op.  Door die kennis kijk ik met een frisse blik naar bepaalde zaken waardoor ik ook beter kan meedenken.

 

Want meedenken wordt hier echt gewaardeerd. Dat hoor je natuurlijk wel vaker, maar ik merkte al snel dat hier ook echt acties worden ondernomen. Initiatief wordt beloond en dat maakt iedereen hier behulpzaam met een positieve instelling. Die investering in personeel zorgt ervoor dat je je wil doorontwikkelen.

 

Maar het zijn ook die kleine dingen… Wanneer het erg druk is springt iedereen bij.  De ene collega vraagt of ze wellicht een vacature kan publiceren of een ander komt een kop koffie brengen. Iedereen staat voor elkaar klaar en daardoor ga je zelf ook harder lopen.

 

Wat ik ook zo bijzonder vind aan OnlyHuman, is het gezamenlijk lunchen met collega’s. Iedereen zit dan aan de tafel waarbij er nauwelijks over werk gesproken wordt. Dus naast werk is er onderling genoeg gesprekstof. En dat maakt het zo’n mooie club mensen.

 

SaveSave

SaveSave

YASMIN IN HET KORT

Functie:

Project Coördinator

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

april 2017

 

Mail:

mail Yasmin direct

 

Telefoon:
070 302 20 20

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp