OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Saphira Beal

Humans of OnlyHuman


Werken met cijfers is mijn passie

Werken met cijfers is altijd mijn ding geweest. Daarom ben ik na mijn middelbare school iets in een financiële richting gaan doen en gestart met de opleiding Accountancy duaal. Een duale opleiding houdt in dat je deels studeert en deels werkt. Via mijn netwerk kreeg ik de kans om bij de Nationale Nederlanden aan de slag te gaan en mocht ik ervaring op doen bij verschillende afdelingen. Ik ben de eerste twee jaar van opleiding aan de slag gegaan bij de financiële administratie als Financieel Assistent. Daarna heb 1,5 jaar gewerkt als Junior Controller. Vervolgens 4 maanden bij de afdeling belastingen en ik sloot af bij de afdeling business partner. Daar heb ik tevens mijn scriptie geschreven en ben afgestudeerd met een 8. Veel werkervaring rijker en hartstikke trots op mijn cijfer.

 

Na mijn studie door naar een nieuwe uitdaging

Na het afronden van mijn studie werd ik via LinkedIn benaderd door een detacheringsbureau. Via dit bureau heb ik, na het afronden van mijn studie, nog meer ervaring op mogen doen bij verschillende organisaties op de financiële afdeling. Vorig jaar ben ik moeder geworden. Mijn detacheringsopdrachten waren steeds erg ver van huis en om deze reden ging ik op zoek naar een vaste baan dichterbij. Via een bureau ben ik voorgesteld bij OnlyHuman. Tijdens mijn eerste gesprek merkte ik dat er een prettige en informele sfeer hing. En dat was precies wat ik zocht. Tijdens mijn tweede gesprek werd dit bevestigd. Gelukkig werd ik aangenomen en ik merk dat ik helemaal op mijn plek zit. Bij OnlyHuman houd ik mij bezig met het financiële gedeelte van A tot Z. Van inkoopfacturen tot alles wat er financieel in de boeken komt te staan. Op dit moment is het één en ander uitbesteed. Het is de bedoeling dat ik dit op den duur overneem. Ik zie het als een uitdaging om OnlyHuman hierbij te helpen. Voor mij een gave kans en heel leerzaam.

 

De combinatie van een verantwoorde baan en het moederschap

Op werkgebied mag ik veel oppakken en dat is een hele verantwoording. Het is een uitdaging en spannend tegelijk. Vooral in combinatie met het moederschap. Ik merk dat dit heel goed gaat en daar ben ik trots op. Ik kijk daarom ook uit naar een uitdagende en leerzame periode bij OnlyHuman.

 

SAPHIRA IN HET KORT

Functie:

Financieel medewerker

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

januari 2018

 

Mail:

mail Saphira direct

 

Telefoon:
070 302 2020

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp