OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Rinske Slotema

Humans of OnlyHuman


Human Resources neemt een bijzondere plek in binnen een organisatie. Je faciliteert de menselijke kant van de organisatie om het eindproduct te kunnen leveren. Bij OnlyHuman is je product ook nog eens een persoon, die je op een opdracht plaatst. Op deze manier levert HR een directe bijdrage aan het eindresultaat en dat spreekt mij aan.

 

Voor ik bij OnlyHuman begon, kwam ik uit een grote organisatie. Daar waren alle taken duidelijk opgesplitst en verdeeld, terwijl ik hier in de gelegenheid word gesteld om zelfstandig alle werkzaamheden voor HR uit te voeren. Nu speel ik een rol in alle aspecten die betrekking hebben tot HR voor OnlyHuman.

 

Om dat te doen krijg ik veel vrijheid in mijn werk. Het is prettig dat management open staat voor eigen inbreng. Ze kraken niet af, nemen suggesties serieus en dat is heel prettig. Daardoor voel ik me vrijer om dingen om in te brengen. Dit stimuleert mij om mijn eigen toko te runnen.

 

Ik houd van zekerheid en daarom was starten bij OnlyHuman best spannend, aangezien er geen grote organisatie meer achter je staat. Maar ik kreeg hier wél de kans om de HR afdeling verder op te zetten, een uitdaging die ik  met plezier ben aangegaan. Tegelijkertijd leer ik graag van mensen. Ook bij mensen die het team slechts tijdelijk versterken, zie ik het als een kans om van hen te leren.

 

Iedere dag probeer ik het verschil te maken door net dat stukje extra te doen, waarbij ik met mijn kennis en achtergrond kan ondersteunen en helpen. Ik houd van dingen uitzoeken, dus ik bied  dat graag aan en ik merk dat mensen het prettig vinden wanneer ik snel reageer.

 

Maar ik ben ook beschikbaar om te sparren. Zo werd ik laatst ’s avonds gebeld omdat een collega zat met een probleem bij een klant. Zij zat daarmee in haar maag en wilde graag even sparren over de oplossing. Net als mijn collega’s voel ik een grote betrokkenheid bij OnlyHuman, ook al is dat op mijn vrije dag. Als er iets is, ben ik gewoon bereikbaar.

 

Samenwerken gaat naar mijn idee verder dan het zakelijke contact alleen. We zijn klein maar fijn, meer smaken zijn er niet. Daarom zijn collega’s goed van elkaar op de hoogte. Omdat je het met elkaar moet doen is er een groter verantwoordelijkheidsgevoel. Want je ziet direct resultaat van je acties.

 

Dat maakt mijn werk als HR adviseur zo interessant. Ik zie gelijk de resultaten van mijn acties, omdat ik daarmee direct mijn collega’s ondersteun. Zo kunnen zij op hun beurt hun werk beter doen: zorgen voor tevreden professionals en opdrachtgevers!

 

SaveSave

SaveSaveSaveSave

RINSKE IN HET KORT

Functie:

HR-adviseur

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

Maart 2015

 

Mail:

mail Rinske direct

 

Mobiel:

070 – 302 20 25

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp