OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Natascha van Kesteren

Humans of OnlyHuman


OnlyHuman kwam ik al tegen toen ik jaren geleden nog bij een concullega werkte. Ik kende OnlyHuman als een klein bureau dat veel aanvragen invulde bij opdrachtgevers waar wij ook voor werkten. Ergens trok me dat aan, werken bij een kleine club, waar je zelf invloed en impact kan hebben. Dus toen er een passende vacature opengesteld werd, heb ik gereageerd. En werk ik hier nu ondertussen (pas) drie jaar.

 

Inmiddels is OnlyHuman geen kleine club meer en zijn we volop bezig met groei. Als operationeel manager zorg ik voor duidelijke kaders en processen waarbij we collega’s ruimte geven om datgene te doen waar ze goed in zijn. Dat is één van de leuke aspecten van mijn functie, inzicht geven waar mensen staan, wat ze kunnen en waar ze naar toe willen. Door sturen en vertrouwen te geven mensen te zien groeien binnen de organisatie. En dat kan vrij breed, zowel bij directe collega’s, professionals die wij bemiddelen als bij opdrachtgevers. Want ook al heb ik een intern gerichte functie, ik krijg veel energie van het spreken met klanten.

 

Met OnlyHuman hebben we ambitieuze groeiplannen. We zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe collega’s. De afgelopen jaren is onze expertise vooral gericht op de (Rijks)overheid met een team van collega’s dat daar volledig op ingericht is. We gaan nu breder, naar andere branches, en werven naast relatiemanagers ook commercieel talent. Dat vraagt een ander profiel, andere vaardigheden. En wat we dan terug zien in de praktijk, is dat verschillen in type collega’s wél goed werkt, omdat in de basis hun DNA hetzelfde is. Dat creëert vertrouwen en samenwerking waarbij tegelijkertijd veel van elkaar wordt geleerd.
Dat zie ik onder andere als mijn rol: zorgen dat mensen met elkaar in verbinding blijven.  Ik probeer bij sollicitaties altijd de dialoog aan te gaan, en niet een CV af te vinken. Competenties en vaardigheden zijn dan leidend, ook als sollicitanten misschien niet 100% op het profiel aansluiten. Met aandacht en ontwikkeling kun je tot verrassende keuzes komen.

 

Deze benadering zie ik ook terug bij onze recruiters en consultants in hun gesprekken met professionals. Door in een persoonlijk gesprek te komen tot de kern waar deze persoon blij van wordt en het verschil kan maken, zonder de knock-out criteria uit het oog te verliezen.

 

Die competentie zullen onze nieuwe collega’s ook moeten laten zien. Dus geen CV schuiver, maar iemand die uit zichzelf een persoonlijke interesse toont in collega’s, opdrachtgevers en professionals. Die zelfstandig kan functioneren zonder de doelen van het team uit het oog te verliezen. We zoeken collega’s met hart voor de zaak. Niet alleen voor OnlyHuman, maar ook hart voor de opdrachtgever en professional.

 

Zo’n persoon nodig ik graag uit voor een persoonlijk gesprek!

 

 

 

Natascha van Kesteren portret buiten

SaveSave

SaveSaveSaveSave

NATASCHA IN HET KORT

Functie:

Operational Manager

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

Mei 2014

 

Mail:

mail Natascha direct

 

Mobiel:

06-2286 4595

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp