OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Miranda Opstal

Humans of OnlyHuman


Mijn carrière ben ik begonnen in de kinderopvang, waarin ik een aantal jaren met veel plezier werkzaam ben geweest. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de personeelsbemiddeling waarin ik, in verschillende functies ruim 9 jaar werkzaam ben geweest. Mijn interesse voor het communicatie vak is uiteindelijk ontstaan bij BAM Utiliteitsbouw. Daar startte ik als commercieel medewerker voor de afdeling Plan & Vastgoedontwikkeling. Ik vond het prachtig om vanaf het eerste idee betrokken te zijn bij de bouw en ontwikkeling van interessante projecten, tot aan de oplevering en nazorg aan toe.

Eigenlijk is dat niet anders dan wat ik nu doe… Alleen dan met mensen.

 

In mijn sollicitatie gesprek merkte ik de persoonlijke OnlyHuman benadering al, door de oprechte interesse die getoond werd. Ze hadden niet enkel aandacht voor wat ik op papier had gedaan, maar ook waar ik gelukkig van word. Daarbij toonden ze oprecht interesse in mijn thuissituatie, zonder het als een verplicht nummertje te doorlopen.

 

Na je eerste paar weken zit je bij andere werkgevers gelijk tot over je oren in het proces, niet bij OnlyHuman. Zo was de eerste vraag tijdens mijn voortgangsgesprek; “Voordat we verder gaan over werk… Hoe heb je het nu geregeld met je dochter? Zou je haar niet liever zelf naar school brengen? Want daar kunnen we een regeling in treffen hoor!?” Dat geeft me zo’n goed gevoel!

 

OnlyHuman is ook een prettig klein bedrijf. Het heeft geen 15 vestigingen door het hele land, waardoor iedereen elkaar goed kent en zeer met elkaar is begaan. Die gedrevenheid van de mensen vind ik hier erg mooi. Het keiharde werken en knallen maar ook kunnen lachen met elkaar. Zonder ellebogenwerk, wél dezelfde drive en dynamiek op de werkvloer om de doelen te behalen.

 

Het liefste maak ik kandidaten blij met een mooie baan waarin ze mogen starten. Een passende uitdaging voor ze te vinden en hen op die manier de kans te bieden het beste uit zichzelf te halen. Het plezier van iemand bellen met “Succes op je eerste dag”. Dat geeft me een kick.

 

Vroeger kreeg ik wel eens het verwijt dat ik teveel tijd nam voor mijn klant of kandidaat. En daar ben ik het niet mee eens. Ik zit veel liever een kwartier langer met mijn kandidaat, zodat ik de persoon goed heb doorgrond als we afscheid nemen. Zodat ik hun kracht, passie en specialisme heb ontdekt. En kan helpen hun wensen en dromen waar te maken. Want alleen dan heb ik het gevoel dat ik de beste match kan maken.

 

Miranda Opstal

SaveSaveSaveSave

SaveSave

MIRANDA IN HET KORT

Functie:

Recruiter

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

Februari 2017

 

Mail:

mail Miranda direct

 

Mobiel:

06 4301 9927

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp