OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Michiel Keizer

Humans of OnlyHuman


Michiel werkt al enige jaren in de arbeidsbemiddeling. Tegelijkertijd is hij bezig met een opleiding Commerciële Economie, die hij dit schooljaar hoopt af te ronden. In september startte hij in de functie van Consultant en in dit blog stelt hij zich graag voor.

Mijn carrière begon op de commerciële binnendienst bij een organisatie gericht op datanetwerken voor panden. Deze functie was vooral gericht op verkoop. Hier merkte ik dat mijn kracht ligt in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Bij dit bedrijf was het de vraag en aanbod van technische systemen en hierin miste ik het menselijke aspect. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling en ben ik als intercedent aan de slag gegaan. Ik had een aantal vaste klanten die ik wekelijks met veel plezier bediende. Na enige ervaring te hebben opgedaan, werd het tijd voor de volgende stap. OnlyHuman kwam op mijn pad en ik merkte dat deze organisatie mij het stukje verdieping kan geven waar ik naar op zoek ben. Zo wil ik mijn adviesvaardigheden naar een hoger niveau tillen en mij professionaliseren in dienstverlening en persoonlijke effectiviteit richting klant en kandidaat. Daarom ben ik bij OnlyHuman aan de slag gegaan als consultant.

 

Een ontspannen sfeer in open organisatie

Via een tussenpersoon ben ik bij OnlyHuman terecht gekomen. Het sollicitatiegesprek  gaf mij gelijk een vertrouwd gevoel.  Na het tweede gesprek, wat ik had in drie rondes met iedere ronde twee collega’s, kreeg ik een nog beter beeld van de organisatie. Het viel mij op dat iedereen erg betrokken is en er een ontspannen sfeer heerst binnen de organisatie.

 

Nu ik er een tijdje werk, merk ik pas hoe ambitieus we als organisatie zijn. Successen worden gevierd en er is een goede samenwerking. Wat ik zo leuk vind aan werving en selectie is het persoonlijke aspect van de arbeidsbemiddeling. Het draait echt om het maken van persoonlijk contact en het genereren van een succesvolle plaatsing met als uitgangspunt een tevreden opdrachtgever en kandidaat. Je brengt vraag en aanbod bij elkaar en zorgt voor de juiste match. Wat mij motiveert en waar ik energie van krijg? Kandidaten blij maken met de volgende stap die zij gaan zetten.

 

De vraag achter de vraag én de behoefte van de klant achterhalen

Wat ik nu bij OnlyHuman doe, in mijn rol op dit moment, is het contact onderhouden met opdrachtgevers & professionals en het werven van professionals. Ik filter waar de wens ligt bij de professional en of dit aansluit bij de eisen van de opdrachtgever.  Ik ben heel open en makkelijk in de omgang en hier ligt mijn kracht. Ik stel de vraag achter de vraag en durf de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor kan ik de behoefte van de klant achterhalen en wordt het probleem helder. Op dit moment word ik klaargestoomd  door mijn collega-consultants en ga ik veel mee naar afspraken. De branche gemeenten komt onder mijn verantwoording. Het is een relatief nieuwe branche waar nog veel potentie zit voor OnlyHuman. Erg interessant en voor mij een uitdaging!

 

Vrijwilliger bij de scouting

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk. Ik ben teamleider van een fantastische groep bij de scouting en heb al veel veranderingen teweeg gebracht. Zo was er bijvoorbeeld in het verleden weinig structuur in de werkwijze en planning en ook werd er geen feedback gegeven. Hiervoor heb ik structuur aangebracht door te starten met een duidelijke werkwijze en het maken van een jaarplanning. Zo wist iedereen direct waar hij/zij aan toe was en zijn we nu de best draaiende afdeling van onze vereniging. Het is een team waarin iedereen plezier heeft. Iets om trots op te zijn!

 

Ook ben ik trots dat ik bij OnlyHuman aan de slag ben gegaan. Een ambitieuze organisatie waar ik kan groeien in persoonlijke effectiviteit, maar ook in functie. Van mijn collega’s, waarvan sommige al jarenlang in het vak zitten, kan ik veel leren.

 

Wil je meer over mij weten? Neem dan contact met mij op via telefoon of e-mail en wie weet zitten wij straks samen aan tafel.

 

MICHIEL IN HET KORT

Functie:

Consultant

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

september 2018

 

Mail:

mail Michiel direct

 

Telefoon:
06 5082 0059

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp