OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Michelle Bossers

Humans of OnlyHuman


 

OnlyHuman bestaat uit een actief en betrokken team die voor grootse opdrachtgevers en overheid werkt. De ambitie om de beste te zijn is al bijna 17 jaar één van onze drijfveren. Dit betrokken team is de basis voor kwaliteit die wij al bijna 17 jaar leveren.

 

“Vertel eens, wat zoek jij?” Dat was het eerste wat mij tijdens de sollicitatie werd gevraagd. En toen wist ik, ja! Dit is de enige juiste vraag die je mij moet stellen. En uit mijn antwoord bleek gelukkig ook dat dat precies was wat OnlyHuman zocht.

 

De eerste week moest ik letterlijk op mn handen zitten. Ga maar rondkijken, ga maar proeven, luisteren, wat zie je? Wie zijn je collega’s. En dat was anders dan bij alle andere werkgevers die ik heb gehad. Daar was het ‘welkom, dit is je klus en succes ermee.’ Nee. Hier was het: ga je eerst onderdompelen in OnlyHuman en hoe we werken. Dus wat ze zeiden te zijn in het gesprek, bleek ook gelijk uit mijn start.

 

Eerder werkte ik bij een groot arbeidsbemiddelingsbureau, waar ik gewend was dat wanneer er krapte op de arbeidsmarkt was, alle aandacht uitging naar de kandidaten. En als er krapte op de opdrachten was, dan ging alle aandacht uit naar bedrijven. Maar mijn visie is dat je op allebei de aandacht moet houden. Dat voel ik bij OnlyHuman. Hieruit blijkt hun duidelijke toewijding: de focus ligt op allebei.

 

Niets is leuker dan bij een bedrijf in de keuken te kijken, doorzien wat voor keuzes ze maken en dan vanuit een profiel de juiste kandidaat selecteren. Want je hebt 100 professionals in je netwerk zitten maar selecteer net die ene die qua capaciteiten en competenties past bij het team en uitdaging waar die organisatie op dat moment voor staat.

 

En wat betreft onze communicatie professionals… Zij moeten ruwweg beschikken over dezelfde basiskennis, maar daarna zetten we de stap verder: Wie ben jij als adviseur, hoe ga jij te werk en in welke omgeving functioneer jij het beste. Wat motiveert jou als mens in jouw vak. Dan ga ik voor je aan de slag om een plek te vinden waar jij tot je recht komt.

 

Ook tijdens de opdracht zijn we er altijd voor zowel opdrachtgever als professional. We blijven aangesloten en daarin maken we denk ik écht het verschil. Bij andere organisaties ligt de focus meer op binnen halen van nieuwe opdrachten en niet op het onderhouden van bestaande relaties. En dat is niet hoe OnlyHuman in elkaar steekt. Want ook na het plaatsen van de professional is aandacht en begeleiding van groot belang.

 

Daarmee heb ik nu de leukste baan ter wereld!

 

Michelle Bosscher-buiten

SaveSave

MICHELLE IN HET KORT

Functie:

Consultant

 

Werkzaam bij OnlyHuman:
juni 2016


Michelle op Twitter

MichelleBossers


Mail:

mail Michelle direct


Mobiel:

06-33312544

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp