OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Matthijs Smijers

Humans of OnlyHuman


Nadat ik mijn Bachelor Sportmarketing en Management had afgerond, ben ik begonnen bij OnlyHuman. Het begon als bijbaantje, maar gaandeweg heb ik steeds meer dingen naar me toe getrokken. En is mij het vertrouwen gegeven om meer taken uit te voeren. Zo veranderde mijn bijbaantje in mijn eerste baan als marketeer.

 

Op het eerste gezicht lijkt de combinatie niet zo logisch. Sportmarketing is een bewuste keuze van mij geweest, omdat ik een passie heb voor marketing en sport is daarbinnen een zeer interessante niche. Tegelijkertijd ontwikkel ik me ook graag breder. In het begin wist ik niets van detachering en nu voel ik me thuis in die materie. En om aan de slag te gaan binnen een organisatie die mij écht aanspreekt liet ik niet lopen.

 

De diversiteit in mijn werk is het leukste aspect. Het ene moment zoek ik contact met potentiële klanten en praat ik met hen over de mogelijkheden van een flexibele arbeidsschil of de tijdelijke inzet van professionals. Het andere moment werk ik nauw samen met onze accountmanagers waarbij ik hen voed met mijn inzichten en onderzoeken we samen waar de mogelijke kansen liggen.

 

De kick zit er voor mij in om van ‘niets’ ‘iets’ te maken. Waar liggen kansen voor OnlyHuman, wie kunnen we aan ons binden? Daarom is de nauwe samenwerking met mijn collega’s zo belangrijk. Ik ontvang graag hun feedback wanneer ze met de klant hebben gesproken. Heb ik ze goed aangevoeld? Was ze informatie die ze nodig hadden volledig? Was de klant inderdaad in de markt? Dat tastbare resultaat geeft mijn werk voldoening want het maakt mijn inspanningen gelijk zichtbaar.

 

Zo krijg ik Iedere dag opnieuw energie om het verschil te maken, door assertief te zijn en erachteraan te gaan! Als mij iets gevraagd wordt om te doen, zorg ik ervoor dat het ook af is. Al moet ik daarvoor de lunch overslaan want het resultaat geldt. Daarin sta ik zeker niet alleen. Want die drive om te komen tot het beste resultaat, waarbij iedereen het beste is geholpen, deel ik met al mijn collega’s hier bij OnlyHuman.


Matthijs-buiten

SaveSaveSaveSave

SaveSave

MATTHIJS IN HET KORT

Functie:

Medewerker Marketing

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

november 2016

 

Mail:

mail Matthijs direct

 

Telefoon:
06-30535947

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp