OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Lisette van Geest

Humans of OnlyHuman


Afstuderen midden in de crisis en dan op zoek gaan naar een leuke baan in marketing en communicatie was niet vanzelfsprekend. Maar uiteindelijk kan ik nu wel zeggen dat ik op mijn plek zit!

 

Mijn carrière ben ik begonnen bij een financiële instelling als financieel adviseur. De klantgesprekken vond ik heel leuk, maar het was niet het vakgebied waar ik verder in wilde ontwikkelen. Dat is echt marketing en communicatie en daarop ben ik ook afgestudeerd. Mijn studie heb ik in deeltijd gedaan en na het afstuderen ben ik, in tijden van crisis, op zoek gegaan naar een leuke marketingbaan. Een paar interessante en leerzame jaren waar ik ervaring heb opgedaan bij verschillende bedrijven en tussendoor ook nog ben wezen reizen. Tijdens mijn laatste reis ben ik in gesprek gegaan met OnlyHuman.

 

Het vinden van die match

Ik vind een match met de waarden van het bedrijf waar ik ga werken heel erg belangrijk. Daarom heb ik, na het zien van de vacature bij OnlyHuman, goed research gedaan naar het bedrijf en de personen die er werken. Op de site las ik de ‘Humans of OnlyHuman’ van de medewerkers. Hieruit kon ik opmaken dat ze allemaal zeer persoonlijk betrokken zijn. Deze blogs overtuigden mij om te reageren. Gelukkig werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en na afloop was ik alleen maar nog enthousiaster.

 

Mijn eerste sollicitatiegesprek ging via Skype. Ik was namelijk op dat moment op reis en zat letterlijk op een eilandje in Nicaragua. Het gesprek had ik met Natascha en Carly en was heel erg open en eerlijk. Ik voelde gelijk een klik omdat ik merkte dat in het gesprek alles bespreekbaar was. Zo kon ik vrij praten over zowel mijn ambities als mijn verbeterpunten en daar werd heel positief op gereageerd. Dat vergrootte gelijk mijn vertrouwen in de organisatie. En nu werk ik bij een hele fijne werkgever met een hele leuke groep mensen en kan precies doen waar ik verder in wil groeien. Over een goeie match gesproken!

 

Nieuwe richting met een nieuw team

OnlyHuman heeft een duidelijk beeld waar ze heen willen. We zitten nu midden in een veranderingsfase en dat maakt het erg interessant. Nieuwe mensen, nieuwe doelen, nieuwe klanten. We zitten echt in een groei fase.

 

Binnen de afdeling communicatie wordt het team nu samengesteld en kijken we samen welke kant we het beste op kunnen gaan. Die fase is heel interessant omdat het nu echt vorm begint te krijgen. Ik denk actief mee met ontwikkelingen, door ideeën op papier te zetten en binnen teamverband het tot een geheel te brengen. Op die manier draag ik mijn steentje bij. We zijn nu heel druk bezig met brandmarketing, het opbouwen van het merk OnlyHuman. En hoe dat verder uit te werken zie ik als een hele leuke uitdaging.

 

Dat maakt mijn werk heel gevarieerd. De ene dag ben ik bezig met allemaal kleine zaken, als het plaatsen van een blog of professionals uitnodiging voor een kennissessie. Maar het andere moment sluit ik me een hele dag op om te werken aan een planning voor Business to Business. Die afwisseling van operationeel en strategisch bezig zijn vind ik heel erg leuk. Geen enkele dag is hetzelfde!

 

Ook wil ik de verbinding houden tussen de interne en de externe activiteiten. Er gebeurt zoveel. Daarom hou ik mijn collega’s zoveel mogelijk op de hoogte van wat wij doen. Bijvoorbeeld als wij er extern een mailing uitdoen of een campagne organiseren. Zo houd ik al mijn collega’s continue op de hoogte en laat ze daardoor ook de meerwaarde van marketing inzien. Hoe zorgen we voor de beste interne communicatie, daar houd ik me graag me bezig. We zijn natuurlijk nog klein maar groeien met iedere nieuwe medewerker.

 

 Lisette

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

LISETTE IN HET KORT

Functie:

Medewerker Marketing & Communicatie

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

april 2018

 

Mail:

mail Lisette direct

 

Telefoon:
070-320 2020

 

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp