OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Judith Jas

Humans of OnlyHuman


Voordat ik bij OnlyHuman kwam werken, zorgde ik thuis voor de kinderen en had ik al een tijd niet meer gewerkt. Maar omdat ik ondertussen de lay-out van de lokale supermarkt wel kon dromen, wilde ik weer wat doen. Mijn achtergrond is in de marketing communicatie waar ik een leidinggevende functie had bij een beursgenoteerd fonds. Heel anders dan wat ik nu doe…

 

Via een arbeidsbureau werd ik benaderd voor een functie op de financiële afdeling bij OnlyHuman. En al was dat niet gelijk de richting waar ik zelf aan dacht, was door het leuke gesprek mijn interesse wel gewekt. Ik houd van aanpakken en ontdekken en met die insteek ben ik hier alweer 9 jaar geleden gestart.

 

Mijn werk als medewerker projectadministratie vereist dat ik mijn hersens gebruik en heel secuur te werk ga. Het is tenslotte mijn verantwoordelijkheid dat iedere maand de facturen tijdig de deur uit zijn. In mijn werk ben ik heel rechttoe rechtaan. Dat wordt natuurlijk in mijn rol verwacht. Maar het is vooral de maatstaf waar ik mijn resultaat aan afmeet. Als er bijvoorbeeld uren niet kloppen op een factuur, dan ga ik daarover direct het gesprek over aan. Ik merk dat die open en eerlijke manier van communiceren wordt gewaardeerd. In mijn ogen staat OnlyHuman daarvoor, zowel naar opdrachtgevers als professionals.

 

Daarnaast doe ik ook openstaande debiteuren, waarmee ik met behoud van relatie tot een tevredenstellende oplossing probeer te komen. Zo krijg ik steeds allerlei zaken toegeschoven die mijn werk interessant maken. En ik elke dag met plezier naar mijn werk kom.

 

Ik behandel opdrachtgevers en professionals identiek. Waar het kan met een beetje humor. En als ik hoor dat iemand met vakantie gaat of een bijzondere gebeurtenis heeft, probeer ik altijd iets persoonlijk te sturen in de vorm van een berichtje. Die betrokkenheid wordt erg gewaardeerd want soms krijg ik bijvoorbeeld een kaartje van een professional die op vakantie is. Of wordt me toegefluisterd dat ze zwanger is.

 

Zoals ik het zie zijn we als OnlyHuman toch de constante factor in het leven van onze professionals die bij verschillende opdrachtgevers aan het werk zijn. Onze consultants en recruiters hebben veel persoonlijk contact met onze professionals en ik heb aan het einde van iedere maand contact met ze over de factuur. Daardoor weten wij als team wat er speelt bij onze professionals. Die betrokkenheid vertaalt zich in een goede relatie, waardoor we net dat extra stapje kunnen doen.

 

Judith Jas buiten

SaveSave

JUDITH IN HET KORT

Functie:

Medewerker Projectadministratie

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

Mei 2008

 

Mail:

mail Judith direct

 

Telefoon:
070-3022020

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp