OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Geert Jansen

Humans of OnlyHuman


OnlyHuman bestaat uit een actief en betrokken team die voor grootse opdrachtgevers en overheid werkt. De ambitie om de beste te zijn is al bijna 17 jaar één van onze drijfveren. Dit betrokken team is de basis voor kwaliteit die wij al bijna 17 jaar leveren.

 

Geert Jansen – Senior Consultant

De diversiteit van het hebben van eigenlijk twee opdrachtgevers voor iedere aanbesteding, maakt mijn werk zo interessant! Als senior consultant is het mijn taak om nieuwe opdrachtgevers te leren kennen zodat ik ze optimaal kan adviseren over het oplossen van personele vraagstukken. En dat gaat verder dan ‘handjes toevoegen’: Wat voor mensen passen nou het best bij een organisatie? Hoe kan er worden ingespeeld op toekomstige veranderingen zoals de veranderende arbeidsmarkt?

 

Aan de andere kant moet ik mijn kandidaten heel goed leren kennen. Zo kan ik ze van advies voorzien over welke mogelijkheden de markt, die wij bedienen, voor ze heeft. Die twee zaken samenbrengen is het mooie van het consultancy-vak. Rekening houden met een verscheidenheid aan factoren, waarbij transparantie en een dienstverlenende houding in combinatie met het commerciële belang essentieel zijn.

Bij OnlyHuman zijn we hier inmiddels zo goed in geworden dat we onder andere hofleverancier van de overheid zijn op het gebied van communicatieadviseurs. Vaak krijg ik de vraag wat ons zo goed maakt…. Maar eigenlijk zou je dat aan onze opdrachtgevers moeten vragen.

 

Ik denk dat het komt omdat wij als OnlyHuman oprecht betrokken zijn bij zowel onze professionals als opdrachtgevers. En dat klinkt misschien als een cliché, maar al mijn collega’s worden intrinsiek gedreven door het maken van de perfecte match. Je krijgt de tijd om zowel je professionals als de opdrachtgevers echt te leren kennen, waardoor ik beide inhoudelijk optimaal kan helpen. En niet te vergeten het communicatievak. Pas als je heel veel weet over die drie dingen, kun je het verschil maken. Dat we dat doen wordt  keer op keer bevestigd.

 

Binnen OH beconcurreren we elkaar niet. We werken samen omdat het succes van de ander ook gelijk mijn succes is. Ook al hebben we allemaal misschien een andere rol of andere opdrachtgevers. Want als jij een keer een aanvraag niet invult, dan is er altijd wel een collega bij wie het wel lukt, waardoor je nooit lang stil hoeft te staan bij verloren aanvragen.

 

Met alle disciplines binnen OnlyHuman denken we na over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Over hoe we nieuwe manieren kunnen bedenken om de markt te bedienen. Hoe we onze professionals aan ons kunnen binden en zo goed mogelijk kunnen plaatsen en waar we onze opdrachtgevers het beste mee kunnen helpen.

 

Mooi voorbeeld vind ik onze inspirerende kennissessies! Welke onderwerpen kunnen we  iedere maand weer bedenken en wat voor bijeenkomsten kunnen we organiseren. Dat maakt ook elke dag weer leuk om aan het werk te gaan, omdat er altijd wel iets te vieren valt. En dat geeft energie. Allemaal willen we ook dat we groeien. Dat we nog beter worden. Met uiteindelijk maar één doel: Het verbinden van de communicatieprofessional en organisatie.

 

 

Geert Jansen portret

SaveSave

SaveSave

SaveSave

GEERT IN HET KORT

Functie:

Senior Consultant

 

Werkzaam bij OnlyHuman:
april 2014

 

Geert op Twitter

TheGeert

 

Mail:

mail Geert direct

 

Mobiel:

06-21877287

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp