OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Femke Polderman

Humans of OnlyHuman


Interesse in de menselijke kant
“Wat beweegt mensen binnen de organisatie en hoe laat je ze beter presteren? Dit zijn thema’s die ik interessant vind. Daarom heb ik de opleiding bestuur en organisatiewetenschappen gedaan met daarop volgend de master business administration in de richting van HRM. Ik ben afgestudeerd in de specialisatie servant leadership & employee management. Oftewel; hoe ga je om met je medewerkers en hoe neem je ze mee in veranderingen binnen de organisatie. Erg interessante en leerzame studies. De kennis die ik tijdens deze studies heb opgedaan, zijn goed toepasbaar in mijn werk.”

 

Doen wat je leuk vindt

“Tijdens mijn studie werkte ik altijd in de evenementen en in de horeca. Ik krijg energie van werken in een omgeving met veel mensen. Altijd heb ik tegen mezelf gezegd dat ik wil doen wat ik leuk vind. Daarom ben ik na mijn studie als leidinggevende bij Centerparcs gaan werken. Hier was ik verantwoordelijke voor alle restaurants. Op een gegeven moment werd ik verantwoordelijke voor de evenementen en mocht ik ook alles regelen omtrent het personeel. Denk hierbij aan de werkzaamheden van inplannen tot aannemen en opleiden. Een veelzijdige functie waarbij ik veel verschillende kanten van de organisatie heb gezien.”

 

Enthousiasme voor arbeidsbemiddeling
“Een paar jaar geleden ben ik gaan samenwonen met mijn vriend. Ik verhuisde naar Leiden en ben op zoek gegaan naar een baan in Zuid-Holland. Zo kwam ik bij de Soldaat van Oranje terecht als eventmanager. In deze functie was ik tevens verantwoordelijk voor de aanname van het horecapersoneel. Dit deden we in samenwerking met een vast uitzendbureau dat gevestigd was bij ons op het terrein. De arbeidsbemiddeling heeft me altijd al getrokken. Op een dag was ik in gesprek met een medewerker van het uitzendbureau. Ik werd nog enthousiaster van haar baan en toen wist ik het; ik wil in de arbeidsbemiddeling werken. Nog diezelfde dag plaatste ik mijn CV online en vrij snel daarna kon ik aan de slag als intercedente. Ik vind het een uitdaging om achter de drijfveren van de professional te komen. Toentertijd bemiddelde ik voor verschillende branches en was sales ook een onderdeel van mijn functie. Omdat mijn kracht zit in het bemiddelen, besloot ik om op zoek te gaan naar een functie waar dit mijn hoofdtaak is. Zo ben ik bij OnlyHuman terecht gekomen als recruiter.”

 

Thuis bij OnlyHuman
Mijn sollicitatiegesprekken bij OnlyHuman waren informeel en gezellig. Het voelde gelijk goed en anderhalve week later mocht ik al starten. Ik werd hartelijk ontvangen met een bos bloemen, een dikke knuffel van een collega en een leuk kennismakingsgesprek. Ook het inwerktraject verloopt heel prettig. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en de begeleiding is goed. Op de afdeling wordt hard gewerkt en veel gelachen. Ik voel me helemaal thuis. Ook zijn er opleidingsmogelijkheden bij OnlyHuman. Ik vind het positief dat ze investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier naar werk ga en blij ben met de switch die ik heb gemaakt.
Waar ik trots op ben? Op jonge leeftijd heb ik een groot event georganiseerd. Van het begin tot het eind was ik verantwoordelijk. Een event waar iedereen nog jarenlang over sprak. ‘Bungalup’, misschien ken je het wel. Van mijn collega’s kreeg ik zelfs een staande ovatie. Met veel plezier heb ik altijd in de events gewerkt en nu wil ik verder groeien in mijn functie als recruiter.”

 

FEMKE IN HET KORT

Functie:

Recruiter

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

februari 2019

 

Mail:

mail Femke direct

 

Telefoon:
06 57526811

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp