OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Carola van Duijn

Humans of OnlyHuman


Een open en mensgerichte houding

Sinds april 2019 ben ik bij OnlyHuman werkzaam als consultant. Mijn focus ligt met name op de Rijksoverheid. OnlyHuman is een hele warme organisatie die echt ergens voor staat. We zijn gericht op de mens en denken altijd mee met zowel opdrachtgever als professional. Deze transparante en mensgerichte houding naar professional, opdrachtgever en onderling tussen collega’s vind ik heel fijn. Ik voel me ontzettend welkom bij OnlyHuman.

 

Zakelijke dienstverlening

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik de opleiding European Studies afgerond, met een specialisatie in Bestuur en Beleid. Tevens heb ik een minor in communicatiemanagement gevolgd. Na mijn studie heb ik diverse rollen bekleed binnen de sales en marketing, altijd met oog op de zakelijke dienstverlening. In mijn laatste functie was ik onder andere verantwoordelijk voor de Rijksoverheid, COA, UWV, ENGIE en Alliander. Ik zie dan ook behoorlijk wat overlap qua opdrachtgevers.

 

De verdieping in

In eerste instantie werd ik door OnlyHuman benaderd voor de rol als accountmanager. Na diverse gesprekken bleek de functie van consultant in deze fase van mijn carrière beter bij mij te passen. Ik wilde namelijk meer de verdieping in. In mijn rol als consultant komen de competenties die ik afgelopen jaren ontwikkeld heb goed terug. Ook mijn ervaring met de Rijksoverheid en de sales en marketing markt komt in deze rol goed van pas. Ik begrijp hierdoor beter waar de uitdagingen liggen in deze branche.

 

“Oplossingen vinden voor onze klanten door mijn kennis en expertise in te zetten geeft mij echt een kick.”

 

Servicegericht

Relatiebeheer is niet iets dat je uit een boekje kunt leren. Door veel met opdrachtgevers te praten en de markt door en door te kennen, leer je pas echt wat klanten willen. Hierdoor kun je ook steeds beter service leveren. Dat servicegerichte past goed bij me. Het is een onderdeel van mijn werk dat ik heel fijn vind. Het is voor mij een hele mooie uitdaging om de vraagstukken van onze klanten op te lossen. Ik kijk ernaar uit om te groeien in mijn rol als consultant bij OnlyHuman en de markt nog beter te leren kennen!

 

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp