OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Angelique Oppelaar

Humans of OnlyHuman


De juiste match vinden

Als mensenmens past het werk als recruiter goed bij mij. Mensen met elkaar in contact brengen en de goeie match maken, spreekt mij aan. Ik vind dat je als recruiter goed moet begrijpen wat bij iemand past en wat een organisatie nodig heeft. Daarbij let ik niet alleen op wat iemand kan en waar iemand blij van wordt, maar ook in welke richting de persoon zich wil ontwikkelen. Ik heb geleerd goed door te vragen en mijn buikgevoel te gebruiken. Daardoor begrijp ik wat opdrachtgevers en kandidaten willen. De juiste match maken, daar krijg ik energie van!

De uitdaging in deze functie? Dat zit hem voor mij in het maken van goede matches. Het tempo bij OnlyHuman ligt hoog en er komen veel nieuwe opdrachten binnen. Ik zie dat er veel talentvolle professionals verbonden zijn aan OnlyHuman. Daarnaast heeft OnlyHuman een eigen project team, waardoor we snel kunnen schakelen. Ondanks het tempo blijft de persoonlijke benadering heel belangrijk voor OnlyHuman, en voor mij ook.

 

“OnlyHuman doet net even wat meer voor haar professionals. We begeleiden de kandidaten gedurende hun opdracht en organiseren kennissessies. Dat komt de kwaliteit van de uitvoering van opdrachten ten goede.”

 

Het persoonlijke, de professionaliteit en de betrokkenheid kwamen in mijn eerste kennismaking met OnlyHuman al naar voren. DIt sprak mij aan tijdens mijn sollicitatiegesprek. In de praktijk ervaar ik dit nog steeds: Het contact is open en eerlijk. We zijn echt een team, we doen het samen. We stemmen goed met elkaar af en helpen elkaar waar nodig. Dat alles maakt dat ik mij al snel op mijn plek voelde bij OnlyHuman.

Van sporten tot stem acteren

Ik woon samen met mijn vriend in Zwammerdam, vlakbij Alphen aan de Rijn. Mijn dochter studeert communicatie aan het hbo en mijn bonusdochters gaan inmiddels naar de middelbare school. Ook op privévlak ben ik graag in contact met mensen, daar krijg ik energie van. Ik vind het heerlijk om met vrienden uit eten te gaan, en festivals en concerten te bezoeken. Muziek is echt een uitlaatklep voor mij, net als hardlopen en krachttraining. Naast mijn werk volg ik een opleiding stemacteren. Ontzettend leuk om te doen! In de toekomst wil ik nog verre reizen maken naar onder andere Indonesië, waar mijn vriend en ik allebei onze roots hebben. Maar voor nu lekker aan de slag als recruiter bij OnlyHuman. Leuk om weer terug te zijn in het vakgebied!

 

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp