OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Anouk Bolier


Mijn start bij OnlyHuman is anders verlopen dan je zou denken. Jarenlang heb ik gewerkt bij het Rijk en zodoende wel gehoord van OnlyHuman, maar nog nooit mét ze gewerkt. Mijn collega bij het Rijk kende OnlyHuman wel en was er enthousiast over. Leuke club vond ze het, “Allemaal vlotte mensen”.

 

Uiteindelijk kwam ik bij OnlyHuman terecht omdat ik mij wilde inschrijven als communicatie professional. Tijdens mijn intakegesprek met Mathanja vertelde ik over mijn passies en waar ik blij van werd en blijkbaar triggerde dat iets. Want opeens stelde ze de vraag: “Wat zou je ervan vinden om hier aan de slag te gaan?” Of de interne vacature als recruiter iets voor mij was. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Over beslissingen met je gevoel nemen gesproken? Dit was er zo één!

 

Bij het Rijk heb ik diverse functies uitgeoefend in het beleids- en communicatie werkveld. Mijn carrière begon echter bij personeelszaken als opleidingscoördinator en traineebegeleider waarbij ik mij bezig hield met werving, selectie en begeleiding van trainees. Mijn interesse voor ontwikkeling en loopbaan van mensen heb ik daar verder uitgediept en gedurende mijn eigen loopbaan ben ik daar altijd mee bezig gebleven.

 

Mijn voldoening haal ik uit mensen helpen in hun loopbaan, een passende job voor ze te vinden. Iedere keer opnieuw de uitdaging aangaan zodat de opdrachtgever blij is met de ideale kandidaat en de professional zijn of haar tanden kan zetten in een uitdagende opdracht.

 

Ik geloof dat iedereen een kans verdient. Uiteraard moet je wel aan de eisen van de vacature voldoen anders kan je iemand niet aanbieden. Soms is een match overduidelijk, maar dan kijk ik graag verder zodat ik ook verrassende mensen voor kan stellen. Noem het een gunfactor, waarbij ik weet, die persoon moet je zien omdat diens kwaliteiten niet direct uit het CV blijken.

 

Tegelijk zie ik dat we hier bij OnlyHuman allemaal ons eigen persoonlijke tintje meegeven. Er zit een goed team met een mooie mix aan disciplines, want we vullen elkaar goed aan. We houden elkaar scherp door diverse competenties in huis te halen. Werkwijzen mogen verschillen, zolang het eindresultaat wordt behaald.

 

We besteden intern veel tijd aan het bespreken van kandidaten. Ik hoor graag van mijn collega’s wat zij ervan vinden, leren hoe zij naar een CV kijken. Dit biedt mij de gelegenheid om te toetsen of mijn denkrichting de juiste is. Want zien zij wat ik zie? Of lezen zij iets anders tussen de regels door… Zo pak ik mijn kans om het recruiters vak écht onder de knie te krijgen.

 

Deze wending in mijn loopbaan pak ik graag met beide handen aan. Luisteren naar je gevoel is belangrijk. Ik adviseer het de kandidaten en heb er nu zelf ook naar gehandeld. Immers, ‘recruiter’ was niet het eerste wat in mij opkwam toen ik mij kwam inschrijven bij OnlyHuman…

 

 

anouk-buiten

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

ANOUK IN HET KORT

Functie:

Recruiter

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

mei 2017

 

Mail:

mail Anouk direct

 

Telefoon:
06 – 16262422

ONLYHUMAN ZOEKT

 
 
Chat met ons via WhatsApp