OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Humans of OnlyHuman


Shalini Lokai

Ik ondersteun de recruiters in hun werkzaamheden door vacatures te publiceren en profielschetsen in elkaar te zetten.

Lisa Krapels

Vanaf heden kom ik met veel plezier het team van OnlyHuman versterken als recruiter. Mijn carrière ben ik begonnen bij een groot uitzendbureau wat een goede springplank is geweest voor mijn verdere loopbaan. Hier heb ik alle facetten geleerd van sales en recruitment in een 360⁰ rol. Na deze mooie periode heb ik verder nog ervaring opgedaan bij kleinere bureaus in office support en IT als recruiter. Deze rol vervul ik nu 6 jaar en met redelijk wat zaken ben ik bekend. Echter is de communicatiebranche nieuw voor mij. Dit zie ik als een leuke nieuwe uitdaging om de dingen die ik ken en nieuwe zaken samen te brengen om mijzelf verder te ontwikkelen.

Denise Schut

Als Content Marketeer bij OnlyHuman ben je elke dag weer met iets anders bezig, wat je dagen heel dynamisch en gevarieerd maken.

Jesse den Hollander

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij OnlyHuman als Consultant. Hierin ben ik de schakel tussen de opdrachtgever en de professional. Het leukste aan mijn werk vind ik wanneer ik een succesvolle plaatsing heb kunnen realiseren waarbij je een blije opdrachtgever én een blije professional hebt!

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

Brigitte de Vries

Ik ben sinds juni 2021 werkzaam bij OnlyHuman als financieel medewerker met de specialisatie debiteuren en crediteuren. Ik heb vele jaren de volledige administratie van een organisatie gedaan. Nu ga ik mij, de eerste tijd, specialiseren op de specifieke aspecten van de administratie om zo alles te leren kennen.

Vera Kaldenberg

Ik werk sinds februari bij OnlyHuman en heb het onwijs naar mijn zin hier. Dit heeft voor een groot deel te maken met het leuke en diverse team. Er wordt heel hard gewerkt maar er wordt ook veel gelachen. Heerlijk als iemand in de dagaftrap een flauwe grap maakt en iedereen in de slappe lach schiet. En daarna weer full focus aan de slag.

 

Juul Braat

Als consultant brengt Juul voortdurend mensen met elkaar in verbinding. De organisatie en de professional. Juul: “Dit is precies waar ik energie uit haal. Het geeft voldoening wanneer je voor een organisatie de juiste mensen zoekt.”

Jellien Kiers

Bij OnlyHuman valt voor Jellien Kiers alles op zijn plek. Ze werkt inmiddels 8 jaar in de arbeidsbemiddeling en studeerde European Studies en Communication. Voor haar komen opleiding en werk nu eindelijk samen! Meer weten over de positieve multitasker? Lees verder.

Cynthia Kop

“Na 8 jaar lang heerlijk in de bergen van Oostenrijk te hebben gewoond ben ik weer nu terug op Haagsche bodem en dat voelt goed.  Sinds januari 2021 werk ik als consultant bij OnlyHuman en ben dus de schakel tussen professional en klant. Het leukste aan deze rol is toch wel het contact met zowel opdrachtgevers als professionals, het samenwerken en sparren met de andere consultants en recruiters en het achterhalen waar nou precies de behoefte ligt en hier vervolgens zo goed mogelijk op in haken.”

Karin Schaub

“Met een achtergrond en opleidingen in de zorg en het theater ben ik bij OnlyHuman verantwoordelijk voor met name de zorg en onderwijs, en zeg nou zelf: een van de belangrijkste pijlers in een mensenleven, toch?”

Annabelle Stadhouders 

 

“In de functie als consultant kloppen alle punten voor mij. Het bouwen van relaties met zowel opdrachtgevers als professionals, met veel verschillende dingen bezig zijn en het snelle schakelen komen in deze functie allemaal samen.”

Angelique Oppelaar

“OnlyHuman doet net even wat meer voor haar professionals. We begeleiden de kandidaten gedurende hun opdracht en organiseren kennissessies. Dat komt de kwaliteit van de uitvoering van opdrachten ten goede.”

Carola van Duijn

In mijn rol als consultant komen de competenties die ik afgelopen jaren ontwikkeld heb goed terug. Evenals mijn ervaring met de Rijksoverheid. Ik begrijp hierdoor beter waar de uitdagingen liggen in deze branche. Oplossingen vinden voor onze klanten door mijn kennis en expertise in te zetten geeft mij echt een kick.

Saphira Beal

Werken met cijfers is de passie van Saphira. Voor OnlyHuman gaat ze de financiële administratie doen en alles wat nu wordt uitbesteed op een gegeven moment overnemen.

Gaby de Graaff

Na jarenlang voor de overheid te hebben gewerkt, heeft ze twee jaar geleden haar passie gevonden in de Human Resource. In december is Gaby gestart als HR-medewerker bij OnlyHuman.

Femke Polderman

Voor OnlyHuman ben ik werkzaam geweest als Intercedente bij een uitzendbureau. Zo is mijn passie voor het searchen en bemiddelen van kandidaten ontstaan. Het lijkt mij een hele mooie nieuwe uitdaging om mijn opgedane kennis in te zetten voor het werk als Recruiter bij OnlyHuman.

Mariette de Graaf

De flexibiliteit en menselijkheid zijn misschien wel de grootste krachten van OnlyHuman. Zo heb ik de vrijheid om even met collega’s bij te praten of wat extra zorg te besteden aan mijn moeder van in de negentig. Het team en de dynamiek van mijn werk zorgen ervoor dat ik iedere dag weer met een lach richting werk rijd.

Majella Mulder

Omdat marketing mijn achtergrond is, kwam ik de functie van markteer bij OnlyHuman tegen. Na mijn leuke eerste gesprek werd ik teruggebeld en gaven zij aan dat ze het een heel interessant gesprek vonden maar eigenlijk een andere match voor mij in gedachte hadden. En of ik open stond voor een andere wending…

Chantal Sweep

Alle professionals zijn bekend bij ons en we weten met welke opdracht of uitdagingen zij bezig zijn. Dat is ook echt het voordeel als je als bureau de focus legt op één vakgebied en op persoonlijke aandacht, door die focus kunnen we ons nog beter op kwaliteit richten.

Yasmin Vieveen

Van collega’s neem ik graag werkzaamheden waar wanneer ze bijvoorbeeld op vakantie zijn. Dat voedt mijn interesse en nieuwsgierigheid. Omdat ik dit zo’n interessant en leuk bedrijf vind, wil ik het zo goed mogelijk leren kennen. Zo leer ik iedere dag wel iets bij en daar ben ik trots op.

Matthijs Smijers

De kick zit er voor mij in om van ‘niets’ ‘iets’ te maken. Waar liggen kansen voor OnlyHuman, wie kunnen we aan ons binden? Daarom is de nauwe samenwerking met mijn collega’s zo belangrijk.

Judith Jas

Volgens mij is OnlyHuman de constante factor in het leven van onze professionals die bij verschillende opdrachtgevers aan het werk zijn. Die betrokkenheid vertaalt zich in een goede relatie, waardoor we net dat extra stapje kunnen doen.

Rinske Slotema

Human Resources neemt een bijzondere plek in binnen een organisatie. Je faciliteert de menselijke kant van de organisatie om het eindproduct te kunnen leveren. Bij OnlyHuman is je product ook nog eens een persoon, die je op een opdracht plaatst. Op deze manier levert HR een directe bijdrage aan het eindresultaat.

Natascha van Kesteren

Het is goed om vreemde eenden in de bijt te hebben, zolang je ervoor zorgt dat ze met elkaar praten. Dat zie ik als mijn rol: zorgen dat mensen met elkaar in verbinding blijven.

Martin Staats

Bij OnlyHuman trof ik een dedicated groep mensen aan waarbij mij gelijk het gevoel bekroop dat daar meer uit gehaald kan worden. Noem het onderbuik of Fingerspitzengefühl. Maar ik wist gelijk: deze club kan meer dan ze nu doen.

Miranda Opstal

Die gedrevenheid van de mensen vind ik hier erg mooi. Het keiharde werken en knallen maar ook kunnen lachen met elkaar. Zonder ellebogenwerk, wél dezelfde drive en dynamiek op de werkvloer om de doelen te behalen.

Inge Nord

OnlyHuman is niet hiërarchisch en dat merk je in zaken als de organisatie brede overleggen tot de gezamenlijke lunch. Iedereen weet wat er speelt en er is heel veel waardering voor elkaar. Daardoor wordt je ook zelfverzekerder en ga je bijvoorbeeld nadenken over hoe dingen kunnen worden verbeterd.

Yvette Albers

Als ‘working mom’ vind ik het heel prettig als je werkgever zegt: “Moet je eerder weg vanwege je zoon? Geen probleem… als je maar bereikbaar bent.” Samen met mijn collega’s werk ik hard genoeg en is het werk na 17.00 uur ook niet altijd klaar. Dus dat ‘geven en nemen’ is heel prettig.

Michelle Bossers

De eerste week moest ik letterlijk op mn handen zitten. Ga maar rondkijken, ga maar proeven, luisteren, wat zie je? Dat was anders dan bij alle andere werkgevers die ik heb gehad. Hier was het: ga je eerst onderdompelen in OnlyHuman en hoe we werken.

Neem contact op via WhatsApp