OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Humans of OnlyHuman


Frank van Noort

Persoonlijk krijg ik veel energie van groei en een veranderende omgeving. En OnlyHuman groeit snel. Marketing en Sales kunnen een belangrijke rol spelen, juist omdat er zoveel gaat gebeuren.

Mariette de Graaf

De flexibiliteit en menselijkheid zijn misschien wel de grootste krachten van OnlyHuman. Zo heb ik de vrijheid, wanneer de gelegenheid het toelaat, om even met  collega’s bij te praten of wat extra zorg te besteden aan mijn moeder van in de negentig.  Dat maakt OnlyHuman in mijn ogen ‘OnlyHuman-er’.  Het team en de dynamiek van mijn werk zorgen ervoor dat ik iedere dag weer met een lach richting werk rijd.

Lisette van Geest

Zorgen we voor de beste communicatie, daar houd ik me graag me bezig. We zijn natuurlijk nog klein maar groeien met iedere nieuwe medewerker.

Majella Mulder

Omdat marketing mijn achtergrond is, kwam ik de functie van markteer bij OnlyHuman tegen. Na mijn leuke eerste gesprek werd ik teruggebeld en gaven zij aan dat ze het een heel interessant gesprek vonden maar eigenlijk een andere match voor mij in gedachte hadden. En of ik open stond voor een andere wending…

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of online marketeer die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?

 

OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?

 

Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

Chantal Sweep

Alle professionals zijn bekend bij ons en we weten met welke opdracht of uitdagingen zij bezig zijn. Dat is ook echt het voordeel als je als bureau de focus legt op één vakgebied en op persoonlijke aandacht, door die focus kunnen we ons nog beter op kwaliteit richten.

Yasmin Vieveen

Van collega’s neem ik graag werkzaamheden waar wanneer ze bijvoorbeeld op vakantie zijn. Dat voedt mijn interesse en nieuwsgierigheid. Omdat ik dit zo’n interessant en leuk bedrijf vind, wil ik het zo goed mogelijk leren kennen. Zo leer ik iedere dag wel iets bij en daar ben ik trots op.

Matthijs Smijers

De kick zit er voor mij in om van ‘niets’ ‘iets’ te maken. Waar liggen kansen voor OnlyHuman, wie kunnen we aan ons binden? Daarom is de nauwe samenwerking met mijn collega’s zo belangrijk.

Judith Jas

Volgens mij is OnlyHuman de constante factor in het leven van onze professionals die bij verschillende opdrachtgevers aan het werk zijn. Die betrokkenheid vertaalt zich in een goede relatie, waardoor we net dat extra stapje kunnen doen.

Rinske Slotema

Human Resources neemt een bijzondere plek in binnen een organisatie. Je faciliteert de menselijke kant van de organisatie om het eindproduct te kunnen leveren. Bij OnlyHuman is je product ook nog eens een persoon, die je op een opdracht plaatst. Op deze manier levert HR een directe bijdrage aan het eindresultaat.

Natascha van Kesteren

Het is goed om vreemde eenden in de bijt te hebben, zolang je ervoor zorgt dat ze met elkaar praten. Dat zie ik als mijn rol: zorgen dat mensen met elkaar in verbinding blijven.

Martin Staats

Bij OnlyHuman trof ik een dedicated groep mensen aan waarbij mij gelijk het gevoel bekroop dat daar meer uit gehaald kan worden. Noem het onderbuik of Fingerspitzengefühl. Maar ik wist gelijk: deze club kan meer dan ze nu doen.

Miranda Opstal

Die gedrevenheid van de mensen vind ik hier erg mooi. Het keiharde werken en knallen maar ook kunnen lachen met elkaar. Zonder ellebogenwerk, wél dezelfde drive en dynamiek op de werkvloer om de doelen te behalen.

Inge Nord

OnlyHuman is niet hiërarchisch en dat merk je in zaken als de organisatie brede overleggen tot de gezamenlijke lunch. Iedereen weet wat er speelt en er is heel veel waardering voor elkaar. Daardoor wordt je ook zelfverzekerder en ga je bijvoorbeeld nadenken over hoe dingen kunnen worden verbeterd.

Yvette Albers

Als ‘working mom’ vind ik het heel prettig als je werkgever zegt: “Moet je eerder weg vanwege je zoon? Geen probleem… als je maar bereikbaar bent.” Samen met mijn collega’s werk ik hard genoeg en is het werk na 17.00 uur ook niet altijd klaar. Dus dat ‘geven en nemen’ is heel prettig.

Carly Teeuw

Kansen worden niet speciaal gemaakt voor je, maar als je het aangeeft wordt bij OnlyHuman wel alle ruimte voor je gecreëerd.

Mathanja Klop

Het geeft zo’n voldoening als het mij lukt een succesvolle match tot stand te brengen. Je draagt toch bij aan het carrièrepad van iemand. Dat maakt het voor mij iets heel wezenlijks.

Michelle Bossers

De eerste week moest ik letterlijk op mn handen zitten. Ga maar rondkijken, ga maar proeven, luisteren, wat zie je? Dat was anders dan bij alle andere werkgevers die ik heb gehad. Hier was het: ga je eerst onderdompelen in OnlyHuman en hoe we werken.

Geert Jansen

Ik denk dat het komt omdat wij als OnlyHuman oprecht betrokken zijn bij zowel onze professionals als opdrachtgevers. En dat klinkt misschien als een cliché, maar al mijn collega’s worden intrinsiek gedreven door het maken van de perfecte match.

Chat met ons via WhatsApp