OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Humans of OnlyHuman


Annabelle Stadhouders 

 

“In de functie als consultant kloppen alle punten voor mij. Het bouwen van relaties met zowel opdrachtgevers als professionals, met veel verschillende dingen bezig zijn en het snelle schakelen komen in deze functie allemaal samen.”

Angelique Oppelaar

“OnlyHuman doet net even wat meer voor haar professionals. We begeleiden de kandidaten gedurende hun opdracht en organiseren kennissessies. Dat komt de kwaliteit van de uitvoering van opdrachten ten goede.”

Sanne Dortmans

Sales past echt bij mij. Ik ben een doener, ga uitdagingen aan en ben niet bang voor een sprong in het diepen. Ik vind het leuk met mensen om de tafel te zitten en met ze mee te denken. Maar daarin wil ik wel met een doel communiceren. In gesprekken wil ik iets bereiken. Deze drive past goed bij de functie als junior accountmanager bij OnlyHuman.

Carola van Duijn

In mijn rol als consultant komen de competenties die ik afgelopen jaren ontwikkeld heb goed terug. Evenals mijn ervaring met de Rijksoverheid. Ik begrijp hierdoor beter waar de uitdagingen liggen in deze branche. Oplossingen vinden voor onze klanten door mijn kennis en expertise in te zetten geeft mij echt een kick.

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

Saphira Beal

Werken met cijfers is de passie van Saphira. Voor OnlyHuman gaat ze de financiële administratie doen en alles wat nu wordt uitbesteed op een gegeven moment overnemen.

Gaby de Graaff

Na jarenlang voor de overheid te hebben gewerkt, heeft ze twee jaar geleden haar passie gevonden in de Human Resource. In december is Gaby gestart als HR-medewerker bij OnlyHuman.

Femke Polderman

Voor OnlyHuman ben ik werkzaam geweest als Intercedente bij een uitzendbureau. Zo is mijn passie voor het searchen en bemiddelen van kandidaten ontstaan. Het lijkt mij een hele mooie nieuwe uitdaging om mijn opgedane kennis in te zetten voor het werk als Recruiter bij OnlyHuman.

Linda Nalis

De laatste jaren heeft Linda als Online Marketeer bij verschillende organisaties gewerkt. Nu gaat ze dit voortzetten bij OnlyHuman.

Michiel Keizer

Michiel werkt al enige jaren in de arbeidsbemiddeling. Tegelijkertijd is hij bezig met een opleiding Commerciële Economie, die hij dit schooljaar hoopt af te ronden. In september startte hij in de functie van Consultant en in dit blog stelt hij zich graag voor.

Frank van Noort

Persoonlijk krijg ik veel energie van groei en een veranderende omgeving. En OnlyHuman groeit snel. Marketing en Sales kunnen een belangrijke rol spelen, juist omdat er zoveel gaat gebeuren.

Mariette de Graaf

De flexibiliteit en menselijkheid zijn misschien wel de grootste krachten van OnlyHuman. Zo heb ik de vrijheid om even met collega’s bij te praten of wat extra zorg te besteden aan mijn moeder van in de negentig. Het team en de dynamiek van mijn werk zorgen ervoor dat ik iedere dag weer met een lach richting werk rijd.

Majella Mulder

Omdat marketing mijn achtergrond is, kwam ik de functie van markteer bij OnlyHuman tegen. Na mijn leuke eerste gesprek werd ik teruggebeld en gaven zij aan dat ze het een heel interessant gesprek vonden maar eigenlijk een andere match voor mij in gedachte hadden. En of ik open stond voor een andere wending…

Chantal Sweep

Alle professionals zijn bekend bij ons en we weten met welke opdracht of uitdagingen zij bezig zijn. Dat is ook echt het voordeel als je als bureau de focus legt op één vakgebied en op persoonlijke aandacht, door die focus kunnen we ons nog beter op kwaliteit richten.

Yasmin Vieveen

Van collega’s neem ik graag werkzaamheden waar wanneer ze bijvoorbeeld op vakantie zijn. Dat voedt mijn interesse en nieuwsgierigheid. Omdat ik dit zo’n interessant en leuk bedrijf vind, wil ik het zo goed mogelijk leren kennen. Zo leer ik iedere dag wel iets bij en daar ben ik trots op.

Matthijs Smijers

De kick zit er voor mij in om van ‘niets’ ‘iets’ te maken. Waar liggen kansen voor OnlyHuman, wie kunnen we aan ons binden? Daarom is de nauwe samenwerking met mijn collega’s zo belangrijk.

Judith Jas

Volgens mij is OnlyHuman de constante factor in het leven van onze professionals die bij verschillende opdrachtgevers aan het werk zijn. Die betrokkenheid vertaalt zich in een goede relatie, waardoor we net dat extra stapje kunnen doen.

Rinske Slotema

Human Resources neemt een bijzondere plek in binnen een organisatie. Je faciliteert de menselijke kant van de organisatie om het eindproduct te kunnen leveren. Bij OnlyHuman is je product ook nog eens een persoon, die je op een opdracht plaatst. Op deze manier levert HR een directe bijdrage aan het eindresultaat.

Natascha van Kesteren

Het is goed om vreemde eenden in de bijt te hebben, zolang je ervoor zorgt dat ze met elkaar praten. Dat zie ik als mijn rol: zorgen dat mensen met elkaar in verbinding blijven.

Martin Staats

Bij OnlyHuman trof ik een dedicated groep mensen aan waarbij mij gelijk het gevoel bekroop dat daar meer uit gehaald kan worden. Noem het onderbuik of Fingerspitzengefühl. Maar ik wist gelijk: deze club kan meer dan ze nu doen.

Miranda Opstal

Die gedrevenheid van de mensen vind ik hier erg mooi. Het keiharde werken en knallen maar ook kunnen lachen met elkaar. Zonder ellebogenwerk, wél dezelfde drive en dynamiek op de werkvloer om de doelen te behalen.

Inge Nord

OnlyHuman is niet hiërarchisch en dat merk je in zaken als de organisatie brede overleggen tot de gezamenlijke lunch. Iedereen weet wat er speelt en er is heel veel waardering voor elkaar. Daardoor wordt je ook zelfverzekerder en ga je bijvoorbeeld nadenken over hoe dingen kunnen worden verbeterd.

Yvette Albers

Als ‘working mom’ vind ik het heel prettig als je werkgever zegt: “Moet je eerder weg vanwege je zoon? Geen probleem… als je maar bereikbaar bent.” Samen met mijn collega’s werk ik hard genoeg en is het werk na 17.00 uur ook niet altijd klaar. Dus dat ‘geven en nemen’ is heel prettig.

Michelle Bossers

De eerste week moest ik letterlijk op mn handen zitten. Ga maar rondkijken, ga maar proeven, luisteren, wat zie je? Dat was anders dan bij alle andere werkgevers die ik heb gehad. Hier was het: ga je eerst onderdompelen in OnlyHuman en hoe we werken.

Chat met ons via WhatsApp