OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Het woord is aan de burger

Wat is de rol van de communicatieprofessional in het bereiken van de burger? Wat zijn de best practices van toonaangevende burgerparticipatie projecten? En welke learnings biedt het vakgebied van community management voor de gemeente die de uitdaging aangaat? 

 

Gevat in de parapluterm ‘Burgerparticipatie’ liggen veel uitdagingen voor de communicatieprofessional. Niet alleen het bereiken en betrekken van burgers en het inventariseren van hun ideeën, ook de afstemming van het beleid moet allemaal vorm krijgen. In dit whitepaper lees je de inhoudelijke uitdagingen, ervaringen uit de praktijk en direct toepasbare tips in het bereiken en activeren van je doelgroep.

 

Wij zijn OnlyHuman. Wie ben jij?

OnlyHuman bemiddelt en faciliteert al bijna 20 jaar bij de inzet van tijdelijke en vaste professionals in het vakgebied communicatie & marketing. Door deze ervaring snappen we dat de oplossing voor de behoefte in flexwerk, niet ligt in de contractsvorm, maar in de aangeboden expertise. Omdat blijvende groei alleen ontstaat door de toegevoegde waarde van de juiste professional op de juiste plek.

 

Klik op de foto en download onze whitepaper

 

Download onze whitepaper

 

OHWP_Burgerparticipatie

 

Direct contact?

Matthijs loopt graag met u de mogelijkheden door of maakt graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

 

Bel 070 302 20 20

of mail Matthijs direct

 
Chat met ons via WhatsApp