Ga naar OnlyHuman home
Header senior en amsterdam

Detachering, iets voor jou?

Wil jij écht het verschil maken met jouw ervaring in het communicatievak? Ga via OnlyHuman aan de slag bij Gemeente Amsterdam! Wij gaan samen met jou op zoek naar projecten die aansluiten op al jouw wensen!

 

Direct contact opnemen? Bel ons op 06 57 52 68 11.

OnlyHuman is op zoek naar jou!

Ben jij een enthousiaste senior communicatieadviseur die zich wil inzetten voor de gemeente Amsterdam en houd jij je graag bezig met verschillende uitdagende projecten met maatschappelijke betrokkenheid?

Thema’s die actueel zijn volgen elkaar snel op en jij kan daar je steentje aan bijdragen. Van duurzaamheid, veiligheid, sport tot zorg voor de Amsterdamse burger. Er is altijd een project dat bij jouw interesse past.

Je werkt mee aan de communicatiestrategie voor actuele en complexe dossiers waarbij burgerparticipatie en diversiteit & inclusie niet meer weg te denken zijn. Je bent niet alleen bezig met het hier en nu. Je schakelt makkelijk over op de lange termijn, analyseert opkomende vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en brengt helder kansen en risico’s in kaart.

Zit je project erop? Dan denken wij met je mee voor de volgende stap. Dit kan ook een (korte) sabbatical zijn omdat je privé even tijd nodig hebt of omdat je een mooie reis wilt maken.

Benieuwd naar de opdrachten? Neem een kijkje bij onze vacatures bij de gemeente Amsterdam!

Detachering iets voor mij?

 • Kan ik wel opdrachten met inhoud doen?

  Bij de gemeente Amsterdam kun jij jouw kennis inzetten en écht van betekenis zijn voor de inwoners van Amsterdam.

 • Hoe zit het met de administratie?

  Geen zorgen, wij regelen alles voor je.

 • Krijg ik doorbetaald bij ziekte?

  Bij ziekte krijg je volgens de CAO doorbetaald, je hebt dus gewoon inkomen.

 • Hoe zit het met vakantiedagen?

  Als je een contract hebt bij OnlyHuman heb je gewoon recht op 25 vakantiedagen per jaar. Dus je kunt gewoon met vrienden of familie lekker op vakantie zonder zorgen over je opdrachten of inkomen!

 • Denken jullie met me mee?

  Natuurlijk! Wij zijn naast jouw werkgever ook je sparringpartner. We hebben ook afspraken gemaakt met zeer ervaren strategisch adviseurs om beschikbaar te zijn als jouw sparringpartner of buddy. We checken vaak bij je hoe het gaat en op welke aspecten jij nog wilt doorgroeien.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in!

Laat je gegevens achter

”Het detacheringslandschap biedt mij enerzijds een goede basis en binding, met anderzijds ruimte om bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen. Wat mij betreft is dit een prachtige mix.”

”Er staan mensen voor me klaar die me willen helpen met de zaken die mij minder aanspreken, zoals het onderhandelen over een salaris of de administratie. Ze denken met me mee over welke richting ik op wil groeien, hoe ze me daarin kunnen ondersteunen en ze checken bij me in: gaat alles nog oké? Ik vind dat bijzonder en dat maakt het werken via OnlyHuman zo prettig.”

”Na 25 jaar ondernemerschap heb ik de stap naar detachering gezet en dat brengt mij rust en contact met een ‘thuisbasis’, waar ik ook werk. OnlyHuman regelt het goed voor je, mensen zijn bereikbaar en je krijgt de gelegenheid om je kennisniveau te verbeteren. Een goede combinatie waar je mee vooruit kunt.”

Benieuwd naar de rest van jouw toekomstige collega’s?

Maak kennis met onze vaste gedetacheerden!

Vragen?

Meer weten?

Wij staan voor jou klaar! Je kunt ons bellen, appen of mailen. Als je wilt kunnen we ook een (online) afspraak maken zodat wij direct al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Strategisch Recruitment Specialist Detachering Femke Polderman 06-5752 6811