Ga naar OnlyHuman home

Zoek je een fondsenwerver?

Ontdek duurzaam succes, altijd verzekerd van de beste fondsenwerver voor het team. Een professional die op basis van expertise én persoonlijkheid perfect past bij jouw team en organisatie.

Jouw uitdaging, ons antwoord

Het wordt steeds moeilijker om goede fondsenwervers en relatiemanagers te vinden. Hier heb je zelf waarschijnlijk al behoorlijk wat werk in gestoken. En omdat je de juiste persoon nog niet hebt gevonden, loop je kansen en fondsen mis. Wij kunnen je helpen. Met onze jarenlange expertise vinden wij het talent dat beschikt over de juiste vaardigheden die jouw organisatie verder helpt.
(c2A)

Van vaardigheden naar ervaring!

Professionals met de perfecte ervaring en vaardigheden vinden is niet eenvoudig. Wij hebben een enorm netwerk van talentvolle professionals die graag voor jouw organisatie aan de slag willen. Wij zien talent en groeimogelijkheden in mensen.

Deze mensen met een achtergrond in marketing, communicatie of relatiemanagement hebben de juiste vaardigheden om jouw organisatie te laten groeien. Ze zijn commercieel ingesteld, hebben strategisch inzicht, verbindend vermogen en creatieve vaardigheden. Met deze skills maken zij voor jou het verschil.

Zij krijgen via een zij-instroomtraject de kans om de overstap van profit naar jouw organisatie te maken. Wij zorgen voor professionele begeleiding, training on the job en een zorgvuldige en efficiënte onboarding.

Unieke kans voor jou en de professional

Samen met LVWB Fundraising begeleiden we zij-intromers naar een baan als fondsenwerver. Hiervoor hebben wij een uniek traject ontwikkeld.

De professional krijgt van de ervaren senior adviseurs van LVWB coaching en training on the job. Ook volgt jouw ideale nieuwe medewerker een interne opleiding bij LVWB. Dit traject duurt 9 maanden.

Tijdens dit hele traject is de fondsenwerver bij ons onder contract. Wij vervullen de werkgeversrol en plaatsen de medewerker op basis van detachering bij jouw organisatie. Bevalt de samenwerking? Dan komt hij/zij/hen na 9 maanden bij jou in dienst.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Ies Roos Coördinator Detacheringen Ies Roos 06 33 08 28 08
Mendy Verburg Recruiter werving & selectie Mendy Verburg 06 83 82 74 59

Voordelen voor jouw organisatie

 • Snelle beschikbaarheid van een fondsenwerver in een krappe markt.
 • Vergelijkbare tarieven met de inzet van een freelancer, inclusief de begeleiding door ervaren fondsenwerver en opleiding fondsenwerving.
 • Geen extra tijd en kosten voor werving en selectie van jouw toekomstige medewerker.
 • Snel fit for the job, de fondsenwerver wordt goed ingewerkt op de fondsenwervingsdoelen van jouw organisatie en kan zelfstandig voor jouw organisatie aan de slag.
 • Een frisse blik op jouw aanpak en organisatie.
 • Geen werkgeversrisico in de onboardingfase.

Onze werkwijze

 • 1. Inventarisatie

 • 2. Werving & selectie van de kandidaat

 • 3. Matchen van de kandidaat aan de functie

 • 4. Kandidaat komt in dienst bij OH

 • 5. Plaatsing via detachering

 • 6. Onboardingprogramma en opleiding (9 maanden)

 • 7. Indiensttreding bij wederzijdse tevredenheid

“Ik vind jouw nieuwe fondsenwerver én zorg dat die in korte tijd fit-for the-job is!”

-Mendy Verburg-

OnlyHuman werkt voor

De mooiste organisaties in het publieke domein. Door onze kennis en jarenlange ervaring weten we wat er speelt in de sector én wat jouw organisatie nodig heeft. We maken van jouw uitdaging onze prioriteit. Wij werken al 20+ jaar voor het publieke domein, zoals de (Rijks)overheid, gemeenten en non-profit organisaties.