Ga naar OnlyHuman home
header senior deta

Detachering, iets voor jou?

Op zoek naar ultieme vrijheid in jouw carrière? Communicatie opdrachten die écht bij jou passen? Waar jij een toegevoegde waarde hebt? Maar wil je wel vrij kunnen nemen, én de zekerheid hebben van een vaste baan zonder administratief geregel? Dan is detachering wat voor jou!

Gelijk een afspraak maken?

Wij zijn Chantal en Femke van OnlyHuman, verantwoordelijk voor detacheringen. Wij beantwoorden al jouw vragen over detachering. Lees vooral verder of schrijf je direct vrijblijvend in! Wil je meer weten, of gewoon eens met ons bellen voor meer informatie? Kijk wanneer het jou uitkomt en plan direct met één van ons een afspraak in. We spreken je hopelijk snel!

Inplannen

Je hebt jouw werkervaring al opgedaan en weet precies wat je wilt: vrijheid en zekerheid. Communicatie opdrachten bij opdrachtgevers waar je echt een verschil kunt maken, dat is waar jij energie van krijgt. Natuurlijk snappen we dat je wel de ruimte wilt hebben om vakantie op te nemen zodat je tijd hebt voor je familie. Administratie? Daar wil je al helemaal geen last van hebben. Klinkt bekend?

Dan is detachering echt iets voor jou!

OnlyHuman is op zoek naar jou!

Ben jij een enthousiaste senior communicatieadviseur die zich wil inzetten voor opdrachtgevers in het publieke domein? Houd jij je graag bezig met verschillende uitdagende projecten met maatschappelijke betrokkenheid? OnlyHuman heeft een breed aanbod van opdrachtgevers; ministeries, provincies, gemeentes, zorginstellingen, onderwijsinstituten, belangenverenigingen en meer.

Thema’s die actueel zijn volgen elkaar snel op en jij kan daar je steentje aan bijdragen. Van milieu, veiligheid tot werkgelegenheid. Er is altijd een project dat bij jouw interesse past.

Je werkt mee aan de communicatiestrategie voor actuele en complexe dossiers waarbij burgerparticipatie en diversiteit & inclusie niet meer weg te denken zijn. Als senior communicatieadviseur zorg jij dat er een communicatiestrategie neergezet wordt met creatieve communicatiemiddelen. Je bent een stevige gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen strategisch denken en praktisch doen en tussen inhoud en communicatie. Je bent niet alleen bezig met het hier en nu. Je schakelt makkelijk over op de lange termijn, analyseert opkomende vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en brengt helder kansen en risico’s in kaart.

Benieuwd naar de opdrachten? Neem een kijkje bij onze vacatures!

”Het detacheringslandschap biedt mij enerzijds een goede basis en binding, met anderzijds ruimte om bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen. Wat mij betreft is dit een prachtige mix.”

”Er staan mensen voor me klaar die me willen helpen met de zaken die mij minder aanspreken, zoals het onderhandelen over een salaris of de administratie. Ze denken met me mee over welke richting ik op wil groeien, hoe ze me daarin kunnen ondersteunen en ze checken bij me in: gaat alles nog oké? Ik vind dat bijzonder en dat maakt het werken via OnlyHuman zo prettig.”

”Na 25 jaar ondernemerschap heb ik de stap naar detachering gezet en dat brengt mij rust en contact met een ‘thuisbasis’, waar ik ook werk. OnlyHuman regelt het goed voor je, mensen zijn bereikbaar en je krijgt de gelegenheid om je kennisniveau te verbeteren. Een goede combinatie waar je mee vooruit kunt.”

Benieuwd naar de rest van jouw toekomstige collega’s? Maak kennis met onze vaste gedetacheerden!

Schrijf je in!

Vrijblijvend inschrijven? Laat je gegevens bij ons achter en we nemen contact met jou op.

Inschrijven

Detachering iets voor mij?

 • Kan ik wel opdrachten met inhoud doen?

  Met keuze uit meer dan 250 opdrachtgevers vind je de opdrachten die écht bij jou passen.

 • Hoe zit het met de administratie?

  Geen zorgen, wij regelen alles voor je.

 • Krijg ik doorbetaald bij ziekte?

  Bij ziekte krijg je volgens de CAO doorbetaald, je hebt dus gewoon inkomen.

 • Hoe zit het met vakantiedagen?

  Als je een contract hebt bij OnlyHuman heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Dus je kunt gewoon met vrienden of familie lekker op vakantie zonder zorgen over je opdrachten of inkomen!

 • Denken jullie met me mee?

  Natuurlijk! Wij zijn naast jouw werkgever ook je sparringpartner. We hebben ook afspraken gemaakt met zeer ervaren strategisch adviseurs om beschikbaar te zijn als jouw sparringpartner of buddy. We checken vaak bij je hoe het gaat en op welke aspecten jij nog wilt doorgroeien.

Vragen?

Meer weten?

Wij staan voor jou klaar! Je kunt ons bellen, appen of mailen. Als je wil kunnen we ook een (online) afspraak maken zodat wij direct al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Coördinator Detachering Chantal Sweep 06-15 19 88 46
Strategisch Recruitment Specialist Detachering Femke Polderman 06-5752 6811