Ga naar OnlyHuman home

Detachering, iets voor jou?

Weet jij waar jouw passie ligt? Toe aan verdieping in het communicatievak? Én ook nog verder ontwikkelen? Plus de zekerheid van een vast contract en inkomen? Dan is detachering écht wat voor jou!

 

Direct contact opnemen? Bel ons op 06 57 52 68 11

OnlyHuman is op zoek naar jou!

Ben jij een enthousiaste medior communicatieadviseur die zich wil inzetten voor opdrachtgevers in het publieke domein? OnlyHuman heeft een breed aanbod van opdrachtgevers; ministeries, provincies, gemeentes, zorginstellingen, onderwijsinstituten, belangenverenigingen en meer.

Meewerken aan de communicatiestrategie voor actuele en complexe dossiers? Als medior communicatieadviseur zorg jij dat de strategie uitgevoerd wordt met creatieve communicatiemiddelen. Zit je project erop? Dan denken wij met je mee voor de volgende stap. Dit kan ook een (korte) sabbatical zijn om te reizen.

Iets voor jou? Dan ben jij de communicatieadviseur die we zoeken.

Benieuwd naar de opdrachten? Neem een kijkje bij de vacatures!

Detachering iets voor mij?

 • Wat ga ik verdienen?

  Afhankelijk van je ervaring €3.500 tot maximaal €5.100,-, op basis van 36 uur.

 • Op zoek naar verdieping?

  Met een keuze uit meer dan 250 opdrachtgevers in de publieke sector kan jij je focussen op de opdrachten die écht bij je passen.

 • Blijf ik mezelf wel ontwikkelen?

  Met opleidingsbudget dat wij beschikbaar stellen (4% bovenop je salaris) kijken wij samen welke trainingen en opleidingen bij jou passen.

 • Wat als ik geen opdracht heb?

  Samen gaan wij op zoek naar jouw volgende opdracht en krijg je gewoon doorbetaald. Je bent dus altijd zeker van een inkomen.

 • Maar als ik een huis wil kopen?

  Je werkt op basis van een arbeidsovereenkomst met ons. Zo kunnen wij jou die stabiliteit bieden, en kan jij alsnog je droomhuis kopen!

 • Ik wil uiteindelijk gaan freelancen..

  Dan is detachering het perfecte opstapje voor jou. Jij hebt geen last van administratieve rompslomp, maar wel de vrijheid van een freelancer!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in!

Laat je gegevens achter

”Werken op detacheringsbasis is een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb. De afwisseling die werken op projectbasis me biedt, houdt me enthousiast. Omdat mijn collega’s bij OnlyHuman snappen wie ik ben, ligt er steeds een leuke uitdaging voor me.

”Als tekstschrijver zorg ik voor een heldere boodschap en prettig leesbare artikelen, nieuwsberichten of andere teksten. Ik word blij van nieuwe uitdagingen en ontwikkelkansen, daarom past het werken via OnlyHuman goed bij mij.

”Het werkt voor mij erg prettig om me via OnlyHuman te kunnen blijven ontwikkelen en de keuze te hebben uit verschillende opdrachten bij de (semi-)overheid.”

Benieuwd naar de rest van jouw toekomstige collega’s?

Maak kennis met onze vaste gedetacheerden!

Vragen?

Meer weten?

Wij staan voor jou klaar! Je kunt ons bellen, appen of mailen. Als je wil kunnen we ook een (online) afspraak maken zodat wij direct al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Strategisch Recruitment Specialist Detachering Femke Polderman 06 57 52 68 11
Ies Roos Coördinator Detacheringen Ies Roos 06 33 08 28 08