Ga naar OnlyHuman home
Junior Communicatieadviseurs

Ontdek of detachering bij je past!

Ben jij net HBO of WO afgestudeerd in de richting van communicatie of marketing? Wil je snel veel ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers? Maar wil je wel zekerheid van een salaris? En genoeg vakantiedagen om ook die wereldreis te maken? Dan is detachering écht wat voor jou!

Gelijk een afspraak maken?

Wij zijn Chantal en Femke van OnlyHuman, verantwoordelijk voor detacheringen. Wij beantwoorden al jouw vragen over detachering & het aangaan van een contract met OnlyHuman, en zorgen dat jij onbezorgd leuke verschillende opdrachten kunt doen. Lees vooral verder of schrijf je direct vrijblijvend in! Wil je meer weten, of gewoon eens met ons bellen voor meer informatie? Kijk wanneer het jou uitkomt en plan direct met één van ons een afspraak in. We spreken je hopelijk snel!

Inplannen

Ook als je net bent afgestudeerd of nog weinig werkervaring hebt bieden wij je bij OnlyHuman zekerheid én vrijheid. Wij begrijpen dat jij je snel wil ontwikkelen in het communicatie vak door verschillende opdrachten te doen voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast begeleiden wij jou tijdens je opdracht en gaan we in gesprek over jouw opleidingswensen. Maar je wil wel snel jouw cv opbouwen met contract-zekerheid, een vast inkomen én voldoende vakantiedagen om jouw droomreis te maken.

Dat kan!

OnlyHuman is op zoek naar jou!

Ben jij een enthousiaste junior communicatieadviseur die zich wil inzetten voor opdrachtgevers in het publieke domein? Hou jij je graag bezig met verschillende uitdagende projecten met maatschappelijke betrokkenheid? OnlyHuman heeft een breed aanbod van opdrachtgevers; ministeries, provincies, gemeentes, zorginstellingen, onderwijsinstituten, belangenverenigingen en meer.

Thema’s die actueel zijn volgen elkaar snel op en jij kan daar je steentje aan bijdragen. Van milieu, gezondheid tot wonen. Er is altijd een project dat bij jouw interesse past. Als junior communicatieadviseur is je werk afwisselend: het ene moment bijt je je vast in het schrijven van pakkende teksten voor je doelgroep, het andere moment organiseer je een webinar. Op andere momenten zet je jouw creativiteit in bij het ontwikkelen van infographics of ander beeldmateriaal. Je ondersteunt tijdelijk de communicatieafdeling waar nodig, leert hier heel veel, zodat jij daarna klaar bent voor de volgende uitdaging. Wij denken hierover graag met je mee.

Benieuwd naar de opdrachten? Neem een kijkje bij onze vacatures!

Schrijf je in!

Vrijblijvend inschrijven? Laat je gegevens bij ons achter en we nemen contact met jou op.

Inschrijven

”Detachering bij OnlyHuman brengt veel voordelen met zich mee. De opdrachten zijn afwisselend en uitdagend. Verbreding van je netwerk is een mooie bonus. Daarom ben ik een trotse professional bij OnlyHuman!”

”Toen ik online aan het zoeken was naar mogelijkheden voor na mijn afstuderen kwam ik OnlyHuman tegen. Toen ik op deze opdracht solliciteerde ging het eigenlijk supersnel. Binnen drie weken was ik al gestart.”

”In mijn zoektocht naar een passende baan kwam ik bij OnlyHuman terecht en de samenwerking ging in het voorloopproces al heel erg soepel. Daarnaast spreken de opdrachten bij OnlyHuman me heel erg aan. Ik heb ontzettend veel zin in deze samenwerking en wat het teweeg zal brengen.”

Benieuwd naar de rest van jouw toekomstige collega’s? Maak kennis met onze vaste gedetacheerden!

Detachering iets voor mij?

 • Hoe ziet mijn loopbaan eruit?

  Daar komen wij samen achter! Samen kijken we naar jouw ambities en stellen een plan op.

 • Contract zekerheid?

  Start met een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd.

 • En als ik geen opdracht heb?

  Samen gaan wij op zoek naar jouw volgende opdracht en krijg je gewoon doorbetaald. Je bent dus altijd zeker van een inkomen.

 • Kan ik me wel verder ontwikkelen?

  Wij stellen bovenop je salaris 4% van je salaris beschikbaar aan opleidingsbudget om samen jouw doelen te behalen.

 • En als ik ook nog een reis wil maken?

  Geen probleem, je hebt gewoon 25 vakantiedagen per jaar beschikbaar om naar Amerika, Azië of door Europa te reizen. In overleg kun je er ook voor kiezen om onbetaald verlof op te nemen.

Vragen?

Meer weten?

Wij staan voor jou klaar! Je kunt ons bellen, appen of mailen. Als je wil kunnen we ook een (online) afspraak maken zodat wij direct al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Coördinator Detachering Chantal Sweep 06-15 19 88 46
Strategisch Recruitment Specialist Detachering Femke Polderman 06-5752 6811