Ga naar OnlyHuman home
Header junior flight 2

Ontdek of detachering bij je past!

Ben jij net HBO of WO afgestudeerd in de richting van communicatie of marketing? Wil je snel veel ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers? Maar wil je wel zekerheid van een salaris? En genoeg vakantiedagen om ook die wereldreis te maken? Dan is detachering écht wat voor jou!

 

Direct contact opnemen? Bel ons op 06 57 52 68 11

OnlyHuman is op zoek naar jou!

Als junior communicatieadviseur is je werk afwisselend: het ene moment bijt je je vast in het schrijven van pakkende teksten voor je doelgroep, het andere moment organiseer je een webinar. Op andere momenten zet je jouw creativiteit in bij het ontwikkelen van infographics of ander beeldmateriaal. Je ondersteunt tijdelijk de communicatieafdeling waar nodig, leert hier heel veel, zodat jij daarna klaar bent voor de volgende uitdaging.

OnlyHuman heeft een breed aanbod van opdrachtgevers; ministeries, provincies, gemeentes, zorginstellingen, onderwijsinstituten, belangenverenigingen en meer.

Benieuwd naar de opdrachten? Neem een kijkje bij onze vacatures!

Detachering iets voor mij?

 • Wat ga ik verdienen?

  Afhankelijk van je ervaring €2.800,- tot maximaal €3.900,- op basis van 36 uur per week.

 • Hoe ziet mijn loopbaan eruit?

  Daar komen wij samen achter! Samen kijken we naar jouw ambities en stellen een plan op.

 • Contract zekerheid?

  Start met een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd.

 • En als ik geen opdracht heb?

  Samen gaan wij op zoek naar jouw volgende opdracht en krijg je gewoon doorbetaald. Je bent dus altijd zeker van een inkomen.

 • Kan ik me wel verder ontwikkelen?

  Wij stellen bovenop je salaris 4% van je salaris beschikbaar aan opleidingsbudget om samen jouw doelen te behalen.

 • En als ik ook nog een reis wil maken?

  Geen probleem, je hebt gewoon 25 vakantiedagen per jaar beschikbaar om naar Amerika, Azië of door Europa te reizen. In overleg kun je er ook voor kiezen om onbetaald verlof op te nemen.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in!

Laat je gegevens achter
Pelin Olgun

”OnlyHuman biedt mij de mogelijk om door te groeien. De consultants denken altijd met mij mee voor passende opdrachten. Door verschillende uitdagingen aan te gaan in het publieke domein ontwikkel ik mezelf verder als professional in het mooie vak communicatie”. 

 

”In mijn zoektocht naar een passende baan kwam ik bij OnlyHuman terecht en de samenwerking ging in het voorloopproces al heel erg soepel. Daarnaast spreken de opdrachten bij OnlyHuman me heel erg aan. Ik heb ontzettend veel zin in deze samenwerking en wat het teweeg zal brengen.”

Benieuwd naar de rest van jouw toekomstige collega’s?

Maak kennis met onze vaste gedetacheerden!

Vragen?

Meer weten?

Wij staan voor jou klaar! Je kunt ons bellen, appen of mailen. Als je wil kunnen we ook een (online) afspraak maken zodat wij direct al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Strategisch Recruitment Specialist Detachering Femke Polderman 06 57 52 68 11
Coördinator Detacheringen Ies Roos 06 33 08 28 08