OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Consultant recruitment

Ben jij een relatiebouwer pur sang? 
In deze dynamische arbeidsmarkt is OnlyHuman altijd op zoek naar ervaren en gedreven consultants.

 

Wil jij werken bij een recruiting bureau dat gespecialiseerd is in de communicatie-, marketing en online branche? Hou je van een oprechte persoonlijke aanpak, naar zowel professionals als naar opdrachtgevers? En geeft ontwikkeling en verdieping in een snel veranderende branche een extra dimensie aan je functie? Dan kijkt ons team ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor vooraanstaande opdrachtgevers binnen de overheid (Rijks-, Provinciaal- en lokaal), semi-overheid en zakelijke dienstverlening!

 

Wat ga je doen?

Als consultant werk je voor een specifieke klantengroep waarbij je de relatie weet uit te bouwen naar een langdurig partnerschap. Je volgt klanten, kent hun business en weet welke trends en ontwikkelingen in de (arbeids)markt spelen. Je maakt, samen met de recruiter, de optimale match voor opdrachtgever en professional en zorgt voor een effectieve inzet van mensen en capaciteit. Je ziet snel commerciële mogelijkheden en zoekt deze op, denkt en werkt in kansen, voor OnlyHuman én voor de (potentiële) opdrachtgever, initieert contacten en bouwt een netwerk op met opdrachtgevers, professionals en (flex)specialisten. Tevens adviseer je opdrachtgevers en werk je actief samen met je collega’s om mooie resultaten te behalen.

 

OnlyHuman focust zich op communicatie, marketing en online: daarom vinden we het prettig als je hier enige kennis van hebt, of in ieder geval genoeg affiniteit om je verder te verdiepen in deze vakgebieden. Wij vinden het belangrijk dat je je professioneel blijft ontwikkelen waarbij wij je uiteraard ondersteunen. Daarnaast zien we graag dat je een bijdrage levert – inhoudelijk en commercieel- aan de verdere ontwikkeling van OnlyHuman.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een flinke dosis mensenkennis en gevoel voor humor;
 • Je denkt en werkt commercieel, zakelijk en resultaatgericht;
 • Je hebt een opleiding op HBO/WO niveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring (of grote affiniteit) met arbeidsbemiddeling en recruitment;
 • Je hebt ervaring in of affiniteit met de vakgebieden communicatie, marketing en online.

 

Jouw competenties

 • Sterk in onderhouden relaties
 • Goede adviesvaardigheden
 • Oprechte interesse in mensen
 • Collegiaal
 • Ondernemend
 • Teamplayer

 

Wat bieden we jou?

Een prettige werkomgeving in een groeiende organisatie met enthousiaste en betrokken collega’s, veel flexibiliteit én ruimte voor eigen inbreng!
Uiteraard bieden we een marktconform salaris, aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse? We horen graag van je!

Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Rinske Slotema,(rinske.slotema@onlyhuman.nl). Of bel direct 070-3022020.

 

Interesse in deze vacature of wil je meer weten?

Rinske beantwoordt al je vragen!

 

Stuur haar een email

of bel gelijk 070-3022025

 
Chat met ons via WhatsApp