OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Cases & testimonials

UITDAGING • AANPAK • RESULTATEN

“Dat mensen kritisch zijn, is niet erg. Dat houdt ons alleen maar scherp.”
Spoorzone Delft

Een nieuwe spoortunnel, een ondergronds station, een nieuw stadhuis, parkeergarage en fietsenstalling… En dat allemaal in het centrum van Delft. Dit is een niet zo maar een project, maar een megaproject! Hoe houd je dat qua communicatie beheersbaar?

 

Spoorzone Delft – Monique Eikelenboom
Communicatiemanager Spoorzone Delft

"Online strategie raakt ook je primaire processen"
KNGF Geleidehonden

 

In een wereld waar goede doelen te maken hebben met verlies van vertrouwen en concurreren met crowdfunding is het betrekken van je doelgroep via storytelling een potentiële oplossing. Maar hoe vertaal je aaibare en hartverwarmende verhalen naar een coherente kanalenstrategie die converteert?

 

KNGF Geleidehonden – Robin Oudheusden

Online communicatiestrategie bij KNGF Geleidehonden

 

PROFESSIONAL
Jolanda Horsten

“Het contact dat ik heb met OnlyHuman is niet veelvuldig, maar wel heel plezierig en correct. Ze houden zich altijd aan hun afspraak en dat werkt erg fijn samen.”

 

“Dankzij OnlyHuman ben ik nu al twee keer bij een mooie grote opdrachtgever geplaatst. Als eenpitter had ik anders nooit de opdracht bij het ministerie gekregen. Daar zie ik absoluut meerwaarde voor het bureau.”

 

"Bij weerstand moet je vooral laten zien dat je luistert"
Provincie Noord-Holland

 

Wanneer de drukste provinciale weg van Nederland moet worden omgelegd, gaat het niet om asfalt alleen. Belangrijke stakeholders als bedrijven, partners, gemeentes en de 60.000 dagelijks weggebruikers moeten zo volledig mogelijk geïnformeerd worden.

 

Provincie Noord-Holland – Gonny van Alewijk

Communicatie adviseur Masterplan N201+ projectbureau

 

PROFESSIONAL
Kees Verhagen

“Ik ben niet het type dat aan het handje genomen moet worden. Maar als het nodig is, dan is OnlyHuman er wel voor me en dan interveniëren ze ook. Dat is een heel prettige gedachte.”

 

“Ik vind het heel prettig dat OnlyHuman er tussen zit met de financiële afhandeling. Ik hoef dus ook nooit te bellen over een openstaande factuur. Dat biedt een soort van comfort en dat houdt de relatie zuiver.”

“Als je intern mensen met elkaar verbindt, lukt dat ook buiten de organisatie”
Rijkswaterstaat (RWS)

 

Hoe implementeer je een social business strategie in een landelijk opererende organisatie van 9000 medewerkers, variërend van administratief medewerkers, tot weginspecteurs en waterverkeersleiders? Wat voor model pas je toe en hoe identificeer je en activeer je je ambassadeurs?

 

Rijkswaterstaat – Margot van der Stap

Social media- en Communitymanager bij Rijkswaterstaat

PROFESSIONAL
Robin Oudheusden

De no-hassle facturatie van OnlyHuman is echt fijn. Ze betalen altijd netjes binnen de termijn van 30 dagen. Ook als de opdrachtgever zelf misschien een langere termijn hanteert.

 

“Van het zoeken naar nieuwe opdrachten word ik zelf niet bepaald blij. Het is erg fijn dat OnlyHuman mij dat acquisitiestuk uit handen neemt!”

 

OPDRACHTGEVER
Michaël van Wissen van Veen

“Ik heb een heel prettig contact met OnlyHuman. Dat is een mooie basis, maar uiteindelijk gaat het om een professionele samenwerking en daarin slaagt OnlyHuman met glans!”

 

Ik voel me als opdrachtgever bij OnlyHuman zeer goed begrepen. Dat komt doordat de recruiters veel inhoudelijke kennis hebben. En ze begrijpen dat woordvoering bij een departement een aparte tak van sport is.

"Geef mensen vertrouwen, zodat ze hun eigen verantwoordelijkheden pakken"
Ministerie van Financiën

 

Iedereen kent Prinsjesdag. Burgers in kledendracht die wachten op de gouden koets, tot nieuwsorganisaties die elkaar aftroeven om de troonrede eerder naar buiten te brengen. Om op deze dag iedereen op het juiste moment via het meest logische kanaal volledig te kunnen informeren is een ervaren duizendpoot nodig.

 

Marja Boll

Projectleider communicatie Prinsjesdag ministerie van Financiën

PROFESSIONAL
Ingrid Regelink

Ik vind OnlyHuman een heel menselijke organisatie. Daarom is hun naam ook zo goed gekozen. Je bent er geen nummer in een database, ze kennen je kwaliteiten en je kent elkaars verhaal.”

 

 

PROFESSIONAL
Henriëtte Verhoeven

Het contact tussen mij en OnlyHuman is echt goed. Als ik een hulpvraag heb dan bieden ze me altijd steun.

 

Bijkomend voordeel? Door OnlyHuman voel je je als freelancer ook niet meer zo OnlydeLonely…”

PROFESSIONAL
Eline Scheele

Ik heb OnlyHuman ervaren als een open en enthousiaste organisatie. De mensen die er werken zijn oprecht betrokken en meelevend. We hebben echt een persoonlijke band opgebouwd met elkaar.”

 

PROFESSIONAL
Margot van de Stap

“Vanaf het eerste contact met OnlyHuman vind ik het een professionele partij die enerzijds heel informeel is, maar op een gezonde manier ook zakelijk.”

 

“De communicatie bij OnlyHuman verloopt vlot en er wordt voortvarend gehandeld. Afspraken worden altijd keurig nagekomen. Ik kan het alle topprofessionals aanraden om te werken via OnlyHuman.”

 

 

PROFESSIONAL
Sandy Bosman

Voor mij is OnlyHuman een partij die heel betrouwbaar is en waar ik altijd op terug kan vallen. Hun kracht is hun neus voor de juiste kandidaten, het snappen van de opdrachtgever en hun grote netwerk.”

OPDRACHTGEVER
Ebru Eryigit

“Je kunt het contact met OnlyHuman het beste typeren als een mooie combinatie van persoonlijk en zakelijk. Dat klinkt simpel, maar OnlyHuman is hier behoorlijk uniek in.” 

 

“OnlyHuman zorgt voor korte lijntjes zodat ze de opdracht goed snappen. Hierdoor zijn ze in staat om precies de juiste cv’s te selecteren.” 

 

 

 

 

 

 

 

OPDRACHTGEVER
Cécile Hoogduijn

“Ze zijn bovendien in staat om een erg goede inschatting te doen van de werkelijke behoefte en daar vervolgens de juiste professional aan te koppelen.”

 

“Als ik weer eens een bezettingsprobleem heb, dan bel ik ze gelijk op en dan weet ik dat ze in no time de perfecte match voor me hebben. Ik kan altijd terugvallen op OnlyHuman en dat is een heel prettige gedachte.”

 

Neem contact op via WhatsApp