OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Ingrid Regelink

PROFESSIONAL

Als professional ingezet  door OnlyHuman bij Rijkswaterstaat

 

“Terug van mijn skireis staat Chantal van OnlyHuman op mijn voicemail. Ze heeft een mooie opdracht.  Ik hoop maar dat ik nog op tijd ben. We hebben contact met elkaar en dat verloopt heel bijzonder. Het is direct net alsof je haar al jaren kent. Dat komt door haar enthousiasme en spontaniteit. En ze heeft een enorme drive om de perfecte match te vinden.

 

Ik vind de vrijheid die je hebt als zzp’er heerlijk. Bij sommige opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, is het onmogelijk om er als eenpitter tussen te komen. Voor mij is dat de belangrijkste reden om met een bemiddelende partij te willen werken: ze openen de poort naar inhoudelijk interessante opdrachten.

 

Ik vind OnlyHuman een heel menselijke organisatie. Daarom is hun naam ook zo goed gekozen. Je bent er geen nummer in een database, ze kennen je kwaliteiten en je kent elkaars verhaal. Het contact is heel persoonlijk. Dat maakt OnlyHuman tot een heel prettige partij om mee samen te werken.”

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp