OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Sandy Bosman

PROFESSIONAL

Als professional ingezet door OnlyHuman bij de Hartstichting 

 

“De geschiedenis met OnlyHuman gaat voor mij behoorlijk ver terug. In 2002 ging ik  voor het eerst voor ze aan de slag. In een vaste functie als coördinator Voorlichting bij AbvaKabo FNV. Na de geboorte van mijn jongste kind, begon ik begin 2007 voor mezelf.

 

Meest recentelijk deed ik een interim-management opdracht voor OnlyHuman bij De Hartstichting en daarvoor als interim Hoofd Communicatie bij een  Hoogheemraadschap. Eerder werkte ik via Onlyhuman bij de Sociale Verzekeringsbank. Bij een aantal projecten waar ik als interim manager werkzaam was  schakelde ik zelf Onlyhuman in om de juiste mensen op de juiste plaatsen te krijgen. Zo werd ik dus ineens ook opdrachtgever.

 

Ik kan  met recht zeggen dat ik OnlyHuman in al haar facetten ken: als professional (zowel in vaste functie als tijdelijk) en eveneens als opdrachtgever.

 

Voor mij is OnlyHuman een partij die heel betrouwbaar is en waar ik altijd op terug kan vallen. Zelf binnenkomen bij de opdrachtgevers waar ik via hen terechtkwam, is vaak lastig als eenpitter. En ze zijn zo goed in het selectieproces dat ik een goede kans maak dat ik het word als ze me ergens voorstellen. De kracht van OnlyHuman is hun neus voor de juiste kandidaten, het snappen van de opdrachtgever en hun grote netwerk.”

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp