OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Michaël van Wissen van Veen

OPDRACHTGEVER

Directeur Communicatie Ministerie van Infrastructuur en Milieu

 

“Al vanaf het eerste contact, zo’n jaar of 5 geleden, werk ik prettig samen met OnlyHuman. Ik legde de vraag bij ze neer of ze voor mij een mandje van mensen hebben, waar ik op terug kan vallen. Vaak hebben we tijdelijk behoefte aan versterking. En hebben dan op zeer korte termijn iemand nodig die in korte tijd ingewerkt is en snel schakelt.

 

Ik voel me als opdrachtgever bij OnlyHuman zeer goed begrepen. Dat komt doordat de recruiters veel inhoudelijke kennis hebben. En ze begrijpen dat woordvoering bij een departement een aparte tak van sport is. Een woordvoerder moet kunnen schakelen met bewindslieden, journalisten en mensen van beleid en uitvoering. De kandidaten via OnlyHuman zijn dermate door de wol geverfd, dat dit voor hen geen probleem is.

 

Ik ervaar OnlyHuman als een professionele partij, die zeer accuraat is en efficiënt in z’n manier van zakendoen. Ik vind het erg fijn dat ik me serieus genomen voel als opdrachtgever. Ze handelen echt vanuit mijn vraag. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt met bureaus.

 

Daarnaast heb ik een heel prettig contact met OnlyHuman. Dat is een mooie basis, maar uiteindelijk gaat het om een professionele samenwerking en daarin slaagt OnlyHuman met glans!”

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp