OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Margot van de Stap

PROFESSIONAL

Als professional ingezet door OnlyHuman bij Rijkswaterstaat

 

“Iemand uit mijn eigen netwerk attendeerde me op de opdracht bij Rijkswaterstaat die via OnlyHuman aangeboden werd. Omdat ze ‘het echt wat voor mij vond’.

Als ik naar OnlyHuman bel en Chantal Flierman aan de lijn krijg, laat ik weten dat ik denk dat ze mij voor die opdracht moet hebben.

 

Dit eerste contact met OnlyHuman verloopt meteen heel leuk. Chantal stelt me veel vragen en laat me gelijk al weten dat ze er een goed gevoel over heeft. Ze vraagt me haar mijn cv te sturen. Binnen het bestek van een paar dagen spreek ik met Chantal af en hebben we een hele leuke ontmoeting. Vervolgens stelt ze me dezelfde week nog voor bij de opdrachtgever en rol ik daarna zo Rijkswaterstaat in. Ze schakelen snel bij OnlyHuman. Heel prettig!

In eerste instantie vragen ze me bij Rijkswaterstaat deze opdracht een jaar te doen. Maar al snel groeit het project uit z’n voegen, waardoor ik er nogal wat verantwoordelijkheden bij krijg. En nu zit ik er al 2 jaar. Naar volle tevredenheid van alle partijen!

 

De begeleiding vanuit OnlyHuman vond ik in eerste instantie wat mager. Ik heb hierover gepraat met Jitteke en vanaf dat moment verloopt dit zeer prettig. We hebben nu wat veelvuldiger contact, zodat ik me heel fijn gebackt voel. De ene keer is dat via de mail, dan weer telefonisch of ze komt gewoon even langs.

 

Vanaf het eerste contact met OnlyHuman valt me op dat het een zeer professionele partij is. Enerzijds heel informeel, maar op een gezonde manier ook zakelijk. De communicatie verloopt vlot en er wordt voortvarend gehandeld. Afspraken worden altijd keurig nagekomen. Ik kan het alle topprofessionals aanraden om te werken via OnlyHuman.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp