OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Kees Verhagen

PROFESSIONAL

Als professional ingezet door OnlyHuman bij Ymere

 

In 2013 deed ik een opdracht via OnlyHuman voor Ymere. Mijn eerste contact met OnlyHuman gaat al wat verder terug. In 2006 ging ik voor het eerst voor ze aan de slag. Ik ben woordvoerder en richt me specifiek op de financiële sector. Met name op het gebied van de driehoek financieel – economisch – sociaal, heb ik mijn toegevoegde waarde.

 

Ik doe veel eigen opdrachten, maar ik werk daarnaast regelmatig met een bureau. Daar ontkom je eigenlijk niet meer aan in deze tijd als je met grote opdrachtgevers wilt werken. Je ziet heel duidelijk de tendens in de markt dat grote bedrijven alleen nog maar met preferred suppliers willen werken. En daarvoor hebben ze vaste lijnen met bureaus. Als individu heb je geen toegang tot die markt.

 

Voor een interimmer is het dus een verbreding van je markt om met een bureau te werken. En dan kan je het beste met een of twee goede bureaus werken, zodat ze je daar ook echt kennen en weten wat ze aan je hebben. Zo heeft OnlyHuman me nu ook gevraagd om mee te werken aan een aanbestedingstraject. Daar was ik zonder hen nooit in betrokken geraakt.

 

Ik vind OnlyHuman een heel prettig bureau. Ik ben niet het type dat aan het handje genomen moet worden. Maar als het nodig is, dan zijn ze er wel voor me en dan interveniëren ze ook. Dat is een heel prettige gedachte.

 

Qua betaling vind ik ze uitstekend. Ze zijn duidelijk in het stellen van termijnen en vervolgens houden zich er ook aan. En dat heb ik elders wel eens anders meegemaakt. Ik vind het heel prettig dat zij er tussen zitten. Ik hoef dus ook nooit met de financiële administratie van mijn opdrachtgevers te bellen. Dat biedt een soort van comfort en dat houdt de relatie zuiver.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp