OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Jolanda Horsten

PROFESSIONAL

Als professional ingezet door OnlyHuman bij Provincie Zuid-Holland / Ministerie van VWS

 

Het begin van mijn samenwerking met OnlyHuman gaat al zo’n 9 jaar terug. Via de baan die ik toen had, kwam ik met een professional van OnlyHuman in contact. Eerst kwam ik via OnlyHuman bij de Provincie Zuid-Holland terecht. Daarna werkte ik voor ze bij het Ministerie van VWS. Het was de bedoeling dat ik er een half jaar zou zijn. De match was zo goed, dat ze het diverse keren verlengd hebben. Uiteindelijk heb ik er ruim zes jaar gewerkt!

 

Een à twee keer per jaar komt OnlyHuman langs om elkaar even in de ogen te kijken. Samen met de opdrachtgever om de tafel, om te checken of alles nog goed gaat. Die evaluatiegesprekken zijn altijd heel prettig.

 

Ik heb ook regelmatig telefonisch contact met Chantal Flierman. Wie de initiatiefnemer is? Dat verloopt heel organisch, de ene keer ik en de andere keer zij.

 

Ik heb alleen maar prettige ervaringen. Het afwikkelen is altijd goed verlopen. Af en toe trekken ze even aan de bel als ze nog weekstaten missen. Ook prettig, want dat administratieve deel is niet mijn grootste hobby en dat wil ik nog wel eens vergeten.

 

Het contact is niet veelvuldig, maar wel heel plezierig en correct. Ze houden zich altijd aan hun afspraak en dat werkt erg fijn samen. Als ik een verbeterpuntje zou moeten noemen, dan is het enige dat ik kan bedenken, dat ze me nog wel vaker mogen bellen voor een nieuwe opdracht.

 

Dankzij OnlyHuman ben ik nu al twee keer bij een mooie grote opdrachtgever geplaatst. Als eenpitter had ik anders nooit de opdracht bij het ministerie gekregen. Daar zie ik absoluut meerwaarde voor het bureau. Het is fijn om dit als aanvulling te hebben op de opdrachten die ik zelf binnenhaal.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp