OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

Henriëtte Verhoeven

PROFESSIONAL

Als professional ingezet door OnlyHuman bij de Belastingdienst 

 

“Ik heb ooit zelf contact met OnlyHuman gezocht. Van begin af aan verloopt dat contact heel prettig, ondanks het feit dat er natuurlijk wel eens wat wisselingen van mensen zijn geweest. Ik heb inmiddels een goede band opgebouwd met een aantal van hun recruiters. Vorig jaar werkte ik via OnlyHuman bij de Belastingdienst. Dat beviel heel goed. Mijn contract werd ook een aantal keren verlengd.

 

Als je als professional gaat werken via een bemiddelingsbureau, dan is dat niet puur een technische schakel die er tussen zit. Je bouwt een band op en gaat een samenwerking met elkaar aan. Het is belangrijk elkaar goed te leren kennen zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Het contact tussen mij en OnlyHuman is echt goed. Als ik een hulpvraag heb dan bieden ze me altijd steun. Maar ze gaan ook heel correct om met kritische noten, als die er eens zijn.

 

OnlyHuman is een gerenommeerd bureau met inhoudelijk mooie opdrachten, bij vaak grote opdrachtgevers. Opdrachten die op mijn niveau zijn en voldoende diversiteit bieden. Ik vind OnlyHuman heel gedegen en ook ondernemend. Dat blijkt wel, want ze hebben de crisis weten te overleven. En dat is best knap.

 

Voor mij is OnlyHuman heel belangrijk. Ik beveel OnlyHuman graag aan anderen aan, maar alleen aan heel goede professionals. Het is fijn om deel uit te mogen maken van hun bestand met topfreelancers. Daar hebben ze ook heel erg in geïnvesteerd. Bijkomend voordeel? Door OnlyHuman voel je je als freelancer ook niet meer zo OnlydeLonely…”

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van het laatste nieuws van OnlyHuman!

Meld je nu  aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je  in

 

SCHRIJF JE BIJ ONS IN

Maak een profiel aan en wij gaan op zoek naar een goede match.

 

Schrijf je in

 
Chat met ons via WhatsApp